Генерал Димитров: Излишно е да коментираме изпадане

20:12

Генерал Димитров: Излишно е да коментираме изпадане
Излишно е да коментираме изпадане. Това изобщо не го гледаме, нашата цел е по-предно класиране, заяви изпълнителният директор на Миньор Перник генерал Йордан Димитров.

Генералът бе изключително доволен след нулевото равенство на Миньор с Левски в Перник.

"Настроението ни е отлично след този мач. Поздравявам футболистите и всички с победата. Първо искам да благодаря на тази прекрасна пернишка публика, която показа, че ние сме дисциплинирана публика и можем да уважаваме противниковия отбор. Жалкото е това, което правиха феновете на Левски. Видяхте колко бомбички се хвърлиха вътре. От полицията ми казаха, че има едно момче ударено с камък, което е в болницата. Не знам за момче уцелено с пушка, не съм видял и нямам такава информация от началника на полицията. Казах ви, че Миньор ще играе футбол и ние това направихме. Един прекрасен мач се получи днес", каза генерал Димитров.

На въпрос дали Миньор си е осигурил оставането в елита, той отговори: "Това е излишно да го коментираме. Нека видим какви са точките на Миньор Перник и на останалите отбори след нас. Ние това изобщо не го гледаме, нашата цел е по-предно класиране", завърши генерал Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация