Гонзо: Шансовете намаляха, ще играем за чест и достойнство

19:28
Гонзо: Шансовете намаляха, ще играем за чест и достойнство
До края на първенството всичко може да се случи, но след този мач шансовете намаляха. Ние ще играем за нашата чест и достойнство, каза спортният директор на Левски Георги Иванов, след като неговият отбор не успя да победи Миньор Перник.

"Когато не можеш да вкараш гол, не можеш да биеш. Разликата е, че преди вкарвахме два гола от три положения, а сега от десет положения вкарваме едно. Може би има някакво напрежение във футболистите, защото те са показвали, че могат да вкарват голове. В мачовете с Ловеч и днес сами си направихме живота труден, за да загубим почти шансове за титлата и да отпаднем от Купата. Ние ще играем за нашата чест и достойнство. До края на първенството всичко може да стане, но след този мач шансовете ни намаляха", сподели Гонзо.

"Нормално е да не приемем по добър начин, ако втора поредна година Левски остане без трофей. Пак казвам, че ние изградихме един нов отбор с 15 нови футболисти, което не се прави лесно. Липсва ни и Жоазиньо, търсим човек, който да играе на фланга. За момента хората на тази позиция не оправдават доверието и не оправдават защо са в Левски", допълни Иванов.

"Не можем да бъдем недоволни от това, което показва Гара Дембеле, но липсват головете му от първия сезон. Големите футболисти точно в такива мачове, когато е тежко и трудно вкарват от едно положение, а ние днес изпуснахме десет чисти положения", завърши Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DJ_DJORJO
11.04.2011 10:22

Покажиси пак черните слипаци бе нещастник!!! *thumb_down*

ivcho78
10.04.2011 20:10

ами Гонзо ти от както си директор Левски няма трофей. така че да прав си от две години. Май и ти си от толкова шефче. така че земи се замисли и исчезжаи 200 км от левски. а и за още нещо си прав преди вкарвахте секи мач голове и то най вече обаче от оня циганин дембеле. ама сега нещо много му дигнахте самочустжието с тия трансфери за милиони. с тия оправдания в съда за алкохолските му изсцепки. направихте го велик а сега ви плуе в остите. И ти и батков Вън от левски