Абрамович обмисля незабавна продажба на Торес

12:51
Абрамович обмисля незабавна продажба на Торес
Собственикът на Челси Роман Абрамович започна да охладнява към рекордното попълнение на клуба Фернандо Торес и е готов да обсъди вариант за неговата продажба веднага след края на настоящия сезон.

Това твърди в днешния си брой "The Mail on Sunday". Абрамович, който вложи през януари рекордните 50 млн. паунда за бившия нападател на Ливърпул, се надяваше Ел Ниньо да помогне на Челси да стане истински европейски гранд, но след поражението от Манчестър Юнайтед и неубедителната игра вчера срещу Уигън, руският милиардер е започнал да губи търпение.

"Собственикът е недоволен от своята инвестиция и може да продаде Торес това лято, въпреки че го закупи само преди няколко месеца", казва източник от Челси.

След трансфера си на "Стам,форд Бридж" през януари испанецът прекара на терена 648 минути, без да отбележи нито един гол. Шансовете за победа в Премиършип на "сините" са илюзорни, а провал в Шампионската лига може да означава край на престоя на мениджъра Карло Анчелоти в клуба от "Стамфорд Бридж". Италианският специалист все пак не е загубил надежда, че Торес може да реши важни мачове на тима до края на сезона.

"Всички искат той да вкарва и головете ще дойдат. Възможно е това да се случи на "Олд Трафорд", кой знае?", коментира Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StGerrard
10.04.2011 22:35

цецо26.. ти луд ли си.. никъв шанс да се повтори сценария с роби кийн, никакъв шанс няма да го вземат обратно в ливърпул.. ама НИКАКЪВ !!!

Jokoman
10.04.2011 19:32

Те фенчетата на челси сичките са голями разбирачи...Chelsea_FanBlue от както дойде новия мениджар Торес почти се върна в форма значително оправи играта и вкара 1 2 гола не помня точно..но от както отиде в Челси е безобразен относно коментара на ceco26...абе момче ти гледал ли си мачовете на челси тои тоя неможе да си намери место на терена не са воновни другите играчи...и от както е там е имал поне 3 4 положения очи в очи с вратар прави 50 милионни пропоски *lol* Торес не е за Челси и на "Олд Трафорт" не само тои ,а никои от играчите на сините няма да може да се разпише нито в вторник нито в началото на другия месец...Лично мнение *thumb_up*

smart_1
10.04.2011 17:19

Chelsea_FanBlue пул са му развалили формата ти в ред ли си бе момче

Chelsea_FanBlue
10.04.2011 15:05

Разбира се, че това няма да се случи в следващите 5г. В Пуул му развалиха формата, но в Chelsea ще си я възвърне. На МЮ ще отбележи гол и оттам вече ще гледаме истинският Торес *thumb_up* Търпение му е майката Go go CHELSEA

ceco26
10.04.2011 13:48

Ми той до сега, колкото съм успял да го гледам, да е имал 4-5 положения за гол, като само 2 бяха от добра ситуация, която той някакси пропиля. Все или отбора играе зле и не успяват дори да му подадат, или му подават, но на недобра ситуация, в която той решава да подаде или стреля слабо /което предвид ситуацията е нормално/... А след изказванията и самата му постъпка около напускането, няма как да се повтори сценария с Роби Кийн, който се върна в Тотнъм.

levskar_95
10.04.2011 13:09

а що бе торесчо се представя перфектно за сега *lol* *erm* *lol*