Визитата на Джако в съблекалнята на Фулъм предизвикала хаос

12:00
Визитата на Джако в съблекалнята на Фулъм предизвикала хаос
Визитата на поп иконата Майкъл Джексън в съблекалнята на Фулъм през 1999 година се превърнала в хаос, съобщават английските медии.

Един бивш играч на "котиджърс", който игра срещу Уигън в онзи мач, разкри, че появата на певеца в съблекалнята се превърнала в доста неудобно изживяване.

"Когато ни казаха, че Джексън е на стадиона, повечето от играчите започнаха да се смеят", сподели футболистът за "Съндей Мирър".

"Помислихме си, че това е лъжа. Едва ли не очаквахме да се появи някой с маската на Джако и сребърна ръкавица. Но когато собственикът ни каза, че го води долу при нас, всичко се превърна във фарс. Един играч заяви, че това е тъпа шега и заплаши да издърпа маската от лицето на човека, когато той дойде. Не съм сигурен дали изгуби кураж, когато Джексън влезе и видя друг футболист да прави "Лунната походка". Половината тим изобщо не знаехме къде да гледаме, нито какво да му кажем. Чудехме се дали не е някой двойник на звездата. Лицето му изглеждаше достатъчно истинско и той наистина звучеше като Джексън. Такова нещо не се забравя лесно", добави източникът на английския вестник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация