Реал подчини Атлетик Билбао, Кака, Ди Мария и Кристиано блестят

20:54
Реал подчини Атлетик Билбао, Кака, Ди Мария и Кристиано блестят
Реал Мадрид победи Атлетик Билбао с 3:0 като гост в среща от 31-я кръг на Примера дивисион.

Наставникът на мадридчани Жозе Моуриньо започна двубоя със състав, в който личаха имената на петима защитници - Гарай, Пепе, Албиол, Рамос и Арбелоа.

Още от първия съдийски сигнал гостите се прибраха в своята половина и търпеливо започнаха да чакат атаките на своите опоненти.

В 13-а минута при една контра на Реал Ди Мария се измъкна зад гърба на защитата по лявото крило, нахлу в пеналта и бе повален от вратаря Ираисос - дузпа за гостите и жълт картон за стража. Кака застана зад топката и с удар в долния десен ъгъл откри резултата.

След това попадение гостите продължиха организирано да се защитават и да чакат удобен момент да нанесат втори удар. В 25-а минута след чудесен пас на Кака Игуаин се озова сам срещу вратаря, но шутът му бе отразен. До края на първата част и домакините имаха две добри положения след удари от далечна дистанция, но и в двата случая топката преминаваше встрани от вратата на Касияс.

През втората част Реал бързо издебна втори момент за удар, с който тотално прекърши съпротивата на Билбао.

Отново Анхел Ди Мария устремено нахлу в наказателното поле на баските и бе спрян с цената на нарушение. Съдията отсъди втора дузпа за Реал, която бе превърната в гол от Кака.

В 70-а минута Кристиано Роналдо, който се появи като резерва, оформи крайния резултат. Португалецът получи извеждащ пас по лявото крило. Роналдо пое на гърди, нахлу в наказателното поле, финтира своя пряк пазач, след което с кинжален удар преодоля Ираисос.

След този си успех Реал събра 76 точки и е на пет пункта зад водача Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brillante_297
10.04.2011 17:19

браво на Кака най-сетне направи нещо в Реал, супер, че спечелихме мача, ама разликата продалжава да е 8т-за жалост

sasedq
10.04.2011 12:22

Да се надяваме реал да не начупят краката на барса с цел успех в следващите мачове

alternativen
09.04.2011 23:33

поправете края на статията - вече отново си е на 8 точки *wink* *smile*