Бербатов и Нани донесоха победата на Юнайтед срещу Фулъм

18:49
Бербатов и Нани донесоха победата на Юнайтед срещу Фулъм
Манчестър Юнайтед победи Фулъм с 2:0  като домакин в среща от 32-я кръг на английската Висша лига.

В първите десетина минути на двубоя гостите имаха леко превъзходство, като в първата минута Какута стреля плътно по земя към вратата, но Кушчак спаси.

Няколко минути по-късно и Дембеле опита късмета си с шут от границата на пеналта, но и в този случай Кушчак прояви класа. Буквално в следващата атака Боби Замора бе изведен на чиста позиция в пеналта на Юнайтед, като топката дойде на десния крак на нападателя, който стреля неточно покрай вратата.

В 11-а минута след чудесна комбинация между Бербатов Нани и Валенсия, българинът получи топката непокрит в наказателното поле на гостите и с премерен удар по диагонала откри резултата.

След това попадение домакините започнаха тотално да доминират на терена. Вдъхновеният Димитър бербатов направи за смях Хангеланд по десния фланг и с хубав пас намери Андерсон непокрит на границата на наказателното поле, но бразилецът с левия крак стреля много встрани от вратата.

Нани бе неуловим по левия фланг на атаката на "червените дяволи" постоянно тероризираше отбраната на гостите. В 31-а минута, след пас на Евра, португалецът се измъкна зад гърба на защитата на Фулъм, преодоля излезлия Шварцър и центрира към Валенсия, който бе сам на празна врата и с глава удвои преднината на своя тим.

В самия край на първата част Антонио Валенсия проби по десния фланг, навлезе в наказателното поле на лондончани и с остро центриране по земя се опита да намери Берба на границата на малкия пеналт, но Аарън Хюз изчисти в корнер.

"Червените дяволи" започнаха добре и втората част, като още в 48-а минута след грешка на Шварцер Валенсия открадна топката и с бърз пас намери Андерсон непокрит в наказателното поле на гостите. Бразилецът мигновено стреля с левия крак, но ударът му бе отразен от стража на лондончани.

В 54-а минута Гибсън изведе Валенсия по десния фланг и халфът с остро центриране намери Бербатов на границата на малкия пеналт, българинът шутира покрай вратата на Фулъм.

В 61-а минута резервата Гудьонсен отправи опасен удар от около 25 метра, като топката премина на сантиментри от страничната греда на Юнайтед.

В 65-а минута след чудесна комбинация между Евра и Нани по левия фланг, последният подаде на Гибсън, който от границата на наказателното поле стреля леко в ръцете на вратаря. Пет минути по-късно и Андерсон с подобно изпълнение се опита да застраши Шварцър, който пак без проблем улови.

В 72-а минута Боби Замора получи правото да изпълни фаул от границата на наказателното поле на Юнайтед и с левия крак шутира покрай десния страничен стълб на Кушчак.

Пет минути по-късно Крис Беърд се озова на много добра позиция в наказателното поле на домакините, но стреля над вратата.В 87-а минута Пол Скоулс с удар от полуволе изпрати топката над напречната греда на Фулъм. В крайна сметка Юнайтед безпроблемно запази преднината си и уверено крачи към 19-а титла на Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Utd1878
10.04.2011 09:50

kaligyla евала брат *thumb_up* Много хубаво им го каза на идиотчетата, но едва ли ще го проумеят *lol*

kaligyla
10.04.2011 03:14

едно обращение към феновете на другите отбори (освен манчестър) значи ако един отбор е достатъчно силен и има претенциии да стане шампион и си печели мачовете то тои няма да обръща внимание другите отбори как си печелят мачовете и дали въобще ги печелят , но тъи като това не се получава вие почвате да търсите под вола теле кога засада кога незнам си кво ма гледаите си отборите и това е аз никога не коментирам с лошо друг отбор освен ако някои не ме провокира и издразни да засада може би имаше но положението е много тънко гледах го няколко пъти и не съм 1000 % сигурен че има засада па какво остава за съдята които треее да земе решение за 1 секунда факт е и на мача на челси имаше нередовен гол но това не ме касае и хич не ми пука съдята така е преценил така е свирил това са хора и понякога грешат примирете се че тази година манчестър е наи постоянен и заслужава да спечели титлата арсенал последните мачове сам си направи първенството трудно челси направи уникален старт и после последва срив манчестър тръгна трудно но за сметка на това после се представи доста постоянно

Jokoman
10.04.2011 02:27

Абе вие сте ужас бе имало засада ти видя ли колко бързо стана сичко и колко беше тънка на наз ни трябваха 5 повторения че да разберем ,а човечеца трябва да го види за части от секундата...Моля мислете преди да пишете защо изнервяте другите читатели *stop*

kaligyla
10.04.2011 01:16

никои не казва че няма казвам че положението е много тънко за да се реве чак па толко малко и нарушение има на торес при гола на челси но честита им победа

respect_kn
10.04.2011 01:02

Малко засада има при гола на Берба ;дддд
Иначе честита победа ;П

kaligyla
10.04.2011 00:51

еи тука кви завистливи тинииии има мене никога не ми е пукало кои как е вил челси мелси арсенал лузърите се ми е тая квото е странало станало ма те не ревввввввввввввввв лудница еи смешни ставате стига с тия оправданя даите малко достоинство виж некаде кадето става въпрос за друг отбор освен този на които съм фен да ли некаде пиша лошо вие виееете като линеики тука кво ревете 2-0 засада масада добре че се пазат за другите мачове ман.да пожалиха фулъм аи осъзнаите се малко еи фенове на чесли ако имам правописни грешки да ме извинявате викаите си преводач мифки ниедни нервирах се

kaligyla
10.04.2011 00:45

Jokoman наздраве нека си злобеят това показва слабоста им на тия недодялани минети аз никога не съм се интересувал от конкурентите кои как бил и така нататака и ако не ми брамчи некои такъв мишок никога ама никога няма да го спомена да бият или губят как си искат се ми е тая но прекаляват по некога грешките ше ми брои от таспотия и немотия правописните грешки ми сметат аз да не съм писар бе тука не е даскало

Jokoman
10.04.2011 00:20

Ей фенчетата на челси аре стига вече с това потпиране бе пумбери 12 13 годишни...1 гол от засада а 2те дуспи които не ни дадоха...а кво да кажем за лакътя на Торес в лицето на вратаря...писах и в ваща тема и не съм го и споменал щото се случва съдята да збърка ма как така вие виждате само когато збъркат в полза на Юнайтед келешчета малки карате ме да падам на ващо ниво вече и да ви обиждам...на мача на Вълците и евертън не дадоха също 2 дуспи за Уув що не говорите за тях и за тези които не дадоха на Юнайтед..Само да ви кажа че вече ставате мн смешни *thumb_down* kaligyla наздраве на тебе че и ние тука компания си пийваме *beer*

kaligyla
10.04.2011 00:15

AriesBG еи тупан аз да не съм в училище по правопис маи много добре ми разбираш за кво говора не се занимаваи с мене грешки не грешки ако некои не ми разбира казаното да казва поркам си случва се да збъркам попринцип от 3 дена пиша на кирилица и не съм свикнал ако ти е проблем ебаваи си маиката

AriesBG
09.04.2011 23:44

kaligyla , палячото си ти.Вземи малко да се ограмотиш.На ред имаш най-малко по 5-6 правописни грешки.Този сезон Челси играе меко казано неуспешно , докато според мен успехите на Юнайтед се дължат до голяма степен на Фергюсън.За мен през този "луд" сезон , той е големият шампион!

alternativen
09.04.2011 23:39

abito написа: барбито дърво

откъде знаеш, че е дърво...да не си му лигавил/а чепа *lol*

alternativen
09.04.2011 23:28

мда, съдията толкова яко подпираше Манчестър, че пропусна да им свири 2 дузпи...завистливи лумпенчета...

kaligyla
09.04.2011 22:57

торес са като нокалтира вратара не ривете а така секи може траите си там спотаиваите се и тихинко по ниски от тревата балъци

kaligyla
09.04.2011 22:55

до всички фенчета на челси: въпреки че гола които така измъчено вкарахте на отбор които преди биехте с по 15 0 значи и вашто голче беше след 100 % нарушение на 50 милиония сухар но не съм влезнал там да ви пиша тъпотиии щото не ми дреме как биете ако ще и по 3 гола с ръка да вкарате не е мои проблем гледам си отбора и не ми пука засада може биимаш но няма как да е умишлено подпиране тъи като и на повторения едвам се вижда а представям си съдята как да види засада с 5 см но наи важното и без нея можеше да биеме с 4 гола разлика просто този мач си мина в тренировачно темпо нещо като тренировка за вас . не ви виждам на олд трафорт след като вече и домакини на уиган се мачите смешковци бегаите там си драскаите каде ви е местото а именно не и при бадещия шампион и накрая честито ви 3-4 място палячовци

fena_man_utd
09.04.2011 22:41

posydon,На нас пък ни писна да ти четем тъпотиите след всеки изминал мач на Юнайтед.Хората са казали мълчанието е злато.Тази поговорка звучи в пълна сила за теб.

akrapovi4
09.04.2011 22:34

Колко хубаво да видиш "фенове" на Челси да пишат под статия на Манчестър Юнайтед.Така е след като те няма какво да пишат под "хубавите" новини след мач на Челси.Мерси,поласкани сме за това ваше присъствие и взиране в детайлите,което прави победата ни още по-сладка.Честита победа.

Lubo0o
09.04.2011 22:15

Имало тънка засада където не е 100 % сигурно че е засада и хайде бутнали са Юнайтед ... Всеки вижда това което му харесва *angry* Ман и без това си ги надигра и се видя , че те са по добрия състав на терена няма значение дали ще е с 1 или с 2 гола пак е победа , но след 2рия гол манчо се отпусна , а можеха да отбележат още много .....

izrodonomiks
09.04.2011 21:59

Дърво си ти ТУРЧИН бягай си гледай Галатасарай ХАХАХЕХЕАа.РЕЗАН!

posydon
09.04.2011 21:42

пак съдийска помощ.. писна ми вече бее писна мииииии *evil* *angry*

Unbeatable_fen
09.04.2011 21:36

Манчо на 90 % е шампион просто невиждам къде могат да се издънят овсен мача с Нюкясъл Арсенал и Челси ако успеят да вземат 100 % аванс са сто процентови шампиони а и на 60 процента ако вземат де.

biserms
09.04.2011 21:28

Браво на Челси и браво на Манчо двата мача с много кинти залог все се припечелва нещо *thumb_up* *beer*

EnJ0y123
09.04.2011 21:19

Нани и съдията(отново) донесоха победата на Юнайтед ! Съдиите вече станаха ключови фигури във състава на червените смешници ! *thumb_down*

ENGLANDFTW
09.04.2011 20:49

Тия пък титлата почнаха да празнуват. *lol* Чакайте малко.... Преднината пред Арсенал не е толкова голяма, а има гостувания на Нюкясъл, Блекбърн и Арсенал и домакинство на Челси. Раничко е *wink*

JorGy
09.04.2011 20:48

днес Нани, Евра и Андерсон правиха страхотни отигравяния с по един пас и винаги единият се откъсваше *smile* абе хубаво играхме

Jokoman
09.04.2011 20:35

Мда осфен че играта е изчистена от грешки и си зехме мача ходом голямо впечатление ми направи Нани освен с двете асистенций и с играта на пасове...в предипни мачове често съспиваше мн атаки с гадния си навик да играе сам...този мач го нямаше *smile*

JorGy
09.04.2011 20:25

Crazy89 Андерсон подади на Нани, който направи пас към Бербо *smile*

Crazy89
09.04.2011 20:23

web_star Мисля че при гола на Берба, Андерсон беше подаващиния *smile*

web_star
09.04.2011 20:13

@biserms - Бербатов и Валенсия вкараха,но Нани направи асистенции и за двата гола. *wink*

JorGy
09.04.2011 20:07

важното е след 38 да сме, пък преди това няма значение *smile* днес играхме много спокойно, играта ни беше изчистена от безмислени отигравания, играхме просто и спечелихме лесно само така и за напред

Jokoman
09.04.2011 20:01

Аз също мисля че след 36 кръг вече ще сме шампиони *beer*

kaligyla
09.04.2011 19:39

точно 36 кръг поливаме титлата запомни го това много добре *beer*

DuFkaTa
09.04.2011 19:37

kaligyla Брат и аз съм на това мнение, но айде нека да не избързваме, все пак това е футбол и всичко може да стане. ГГМЮ *devil*

kaligyla
09.04.2011 18:58

остава само въпроса колко кръга преди края ще празнуваме *beer*

kaligyla
09.04.2011 18:56

то е яасно титлата каде е *smile* арсенал нямат психика накрая на сезона за да ни конкурират

kaligyla
09.04.2011 18:55

хич да не ти пука кои е вкарал отбора игра добре и победи

biserms
09.04.2011 18:54

"Бербатов и Нани донесоха победата на Юнайтед срещу Фулъм", а пише Бербатов и Валенсия голмайстори.Последно Берба и Нани или Берба и Валенсия са вкарали головете ?

fena_man_utd
09.04.2011 18:54

Викам да ни я дават вече титлата 10т.преднина екстра.Арсенал вече се чудят какво да правят.

kaligyla
09.04.2011 18:52

момчета честита победа ,малко второто доскуча и паднаха оборотите но е нормално с оглед на мачовете които ни чакат .наказанието на рууни до туик се оказва добро тъи като ще е отпочинал за важните мачове днес не видях нещо което много обичам в манчестр но караи а имено да получат гол защото тогава просто озверяват и не искам да съм на мястото на тези които за го вкарали *smile* добър и спокоен мач се получи спечелен с голяма лекота и наи важното без контузииии

kaligyla
09.04.2011 18:33

ехеее УБА какъв хубав обрат прават не ми се изка да изпаднат симпатичен отбор са

kaligyla
09.04.2011 18:28

време е лисицата ернандез да влиза тоя се пласира по добре и от класна проститутка *wink*

kaligyla
09.04.2011 18:27

ахам маи маи си прав малка грешка важно е да се забавляваме

kaligyla
09.04.2011 18:22

ехеееееееееееее Гибсън нанесе точен удар веднага да се отбележи това 65 мин браво тва си е проблясък

kaligyla
09.04.2011 18:21

бербо нервничи вече иска още головееееееееееееее

Gogata85
09.04.2011 18:17

kaligyla той е свикнал нали вече 7-ма година ще са с калъвките *lol*

kaligyla
09.04.2011 18:15

ББ са му е кофти малко за арсенал му е притеснено а и как хубаво си биеме простено му е

kaligyla
09.04.2011 18:13

да бе съкрати му малко времетоо даде му жегааааа

MeToDueB
09.04.2011 18:13

Гудьонсен влиза в 55-тата и Боби Борисов вика - цели 25 минути ще играе, хаха това са 35 приятел

kaligyla
09.04.2011 18:11

его стъридж втори гол за болтън днес те си чакат торес да се еотпуши

kaligyla
09.04.2011 18:08

хахаха има нещо такова *smile* а иначе за гибсън поне стана въпрос та то и обертан беше голяма надежда в началото ама са като го вида в резервите и откачам

fena_man_utd
09.04.2011 18:07

Не ви ли прави впечатление,че Нани като влезе в наказателното и като центрира изобщо не гледа съотборниците му къде са.От началото на мача вече няколко пъти се забелязва,че просто го прави наизуст без мисъл.

kaligyla
09.04.2011 18:06

срещу челси само рууни и сигурност в средата така мися пък знае ли се съра е луд измисля ги секви неща важното в момента е че които и да пусне нещата се получават

brickbat
09.04.2011 18:06

Ще видите, че Андерсон ще е в основата на Юнайтед в следващите години. Той ще наследи диригентсакта палка от Скоус и слуховете, че САФ ще го продава според мен са само спекулация *beer*

Gogata85
09.04.2011 18:06

ех тоя Гибсън в началото добре а напоследък само се излага

kaligyla
09.04.2011 18:05

еи от челси гоеми капиии тоя стъридж се съсипа да вкарва те го дадоха под наем и да доха скромно 50 м за торес те това е извращение което никога няма да се случи в манчестър

Gogata85
09.04.2011 18:02

няма да го вади защото срещу Челси ще са пак Рууни или Ернандес и Рууни. после на 1/2 финала отново с Берба напред

fena_man_utd
09.04.2011 18:00

Детето от вчера гледа футбол не му се сърди,а му обясни като на 13 годишен.

desangele
09.04.2011 17:58

kaligyla говорих за gochu13 който мисли че уинер са започнали да сънуват левски *lol*

kaligyla
09.04.2011 17:56

знаеме че има в фулъм дембеле просто се маитапа *smile*

kaligyla
09.04.2011 17:55

Gogata85 ако не го извади ще вкара още но ще го смени да поиграе и ернандес да трупа опииииит защото в него е бъдещето

desangele
09.04.2011 17:54

Вие знаете ли че в Фулъм има Муса Дембеле бе идиоти? Май вие сте в грешка не Уинър.Иначе прекрасно първо полувреме радвам се за Берба дано вкараме още 2-3 и да гледаме към мача със Челси *thumb_up*

gochu13
09.04.2011 17:52

взехте и да ги сънувате левскарите вече.... оправете статията

kaligyla
09.04.2011 17:52

за гара дембеле бе от челси ще го зимат за 34 милиона виетнамски донги *wink*

Gogata85
09.04.2011 17:52

kaligyla от твоята уста в божиите уши брат *party* ти днес имаш една бира от мен

kaligyla
09.04.2011 17:50

според мене няма да го пусне пак срещу челси почти съм сигурен че ще излезне само с рууни напред

kaligyla
09.04.2011 17:49

аиде второто бербо да заформя 4 хетрик и да бегат да си легат ,все пак треее да загреееме за челси

fena_man_utd
09.04.2011 17:48

Съра да го вади Бербо.Защото ще ни е нужен срещу Челси.

MeToDueB
09.04.2011 17:47

е мен ми е супер смешна също, Ернандес трябваше да е за най-млад играч номиниран, едва ли някога е имало друг такъв дебют на толкова млад играч, в първия сезон да вкара толкова много голвое, и то за не много минути *wink*

kaligyla
09.04.2011 17:43

и като се сетя че бербо не е номиниран за тая извратена класазия за играч на сезона ми е доста смешно толко тъпо че чак смешно

kaligyla
09.04.2011 17:41

нани колкото и да не мога да го понасям е много добър просто по някога прекалява ако сега има 20 асистенциии то можеха да са 30

kaligyla
09.04.2011 17:39

наи якото е че Валенсия се едно не е бил контузван така играе доста добре ,някои футболисти след такива травми трудно влизат в ритъм а някои и не успяват

intermaina
09.04.2011 17:38

Тоя Нани му е сърдит на Митака, щото само му се кара и затова не му я подава

MeToDueB
09.04.2011 17:37

да бе тоя Валенсия си е типично крило, добре центрира, има 2-3 не лоши финта и почти винаги се получават, обаче не трябва да бие към вратата никога, че удара ми е адски лош !

kaligyla
09.04.2011 17:35

наи хубавото за манчестър е че валенсия се вистанови точно когато трябва

kaligyla
09.04.2011 17:34

и аз съм не 100 а 1000 % сигърен че ще остане в отбора там има само двама играча с фантазия тои и нани не вярвам да се лишът от които и да е

MeToDueB
09.04.2011 17:33

kaligyla може след 50-100 години да имаме футболист на такова ниво, но едва ли ще бъде с такива качества, да играе с такава лекота, техника и мисъл, то такива в Света няма, пък камо ли тук да се роди *lol*

MeToDueB
09.04.2011 17:32

а пък и това дали е бил титуляр или не .. какво значение има, то в този отбор всички са добри, трябва да играят всички .. не можеш всеки път да си титуляр в такъв отбор, няма как ...

kaligyla
09.04.2011 17:31

представи си само от милярд народ един е играл там един мач без значение и за хората се едно е спечелил шампионска лига а тука сме банда цървули ,е нищо де след 50 години пак ще има такъв футболист наи вероятно

MeToDueB
09.04.2011 17:30

kaligyla именно за това да, Бербатов няма с кого да го заменят, трябва да хвърлят още много пари, сигурен съм, че ще подновят договора му, то той не им е нужен само с реализаторските умения, а и с организационните. Сър Алекс не го пуска, като титуляр, когато се играе с 1 нападател, единствено заради енергичността на Рууни и борбеността, той надали се надява Рууни да му реши мач с гол или асистенция, тогава се играе за победа с 0-1 или просто да не се загуби срещата, когато трябва класа и голове - Бербатов винаги е и титуляр

Gogata85
09.04.2011 17:29

kaligyla напълно си прав братле. направо поклон пред коментара ти. вица за казана в ада за нас важи с пълна силна

kaligyla
09.04.2011 17:29

значи това повротение дето го дават и го спират да се види засадата не е точно така тои му подаде малко по късно според мен няма засада но и да има хич не ми дреме

MeToDueB
09.04.2011 17:28

kaligyla да и аз съм го гледал, там хората се гордеят с него, а пък с Парк, който играе веднъж на 10 мача .. в Корея на ръце
ще го носят *wink* бе тука сме боклуци, не искам да коментирам .. имали сме двама футболисти Стоичков и Бербатов знаем какво стана със Стоичков, знаем и с Бербатов .. феновете тук не са фенове на футбола, те са боклуци

kaligyla
09.04.2011 17:27

MeToDueB те затова продадоха тевез според мен де бяха много еднотипни с рууни

MeToDueB
09.04.2011 17:26

е от засада, щом не я свирил значи няма, то е много трудно да се прецени, защото Нани паднал му подаде, не може да се улови момента на паса в такъв случаи, лявата ръка в засада, единия крак може би също, но с много малко, не е някаква очевадна засада .. мен ми е трудно да преценя момента на паса, от там и засадата

kaligyla
09.04.2011 17:25

Знаете ли кво ме е наи много яд като дават тия предаваня преди крага там и тем подобни има дават за един китаец кадето е играл един мач в манчестър и е единствения китаец играл в отбора и разказва как хората до ден днешен му се радват и го поздравяват та от китаи кадето българия е колкото един малак град голяма има само един футболист играл един измислен мач без значение хората му се кефат а тука от наща мизерна държавица имаме футболист в ман и то наи скъпия в исторята на отбора и доста народ го мрази такава завист няма никаде другаде по светъ сигурен съм

psiharizlle
09.04.2011 17:23

изкефих се на гола ама после ми стана тъпо, че е от засада

MeToDueB
09.04.2011 17:22

е много ясно, може много ярко да контрастират с Рууни относно енергичността на Рууни и борбеността, това че не спира да тича, но и много ярко контрастират относно реализирането на голове, Бербатов с лекота бележи за разлика от Рууни също така и в техническо отношение Бербатов е великан сравнение с Рууни, че и с другите в отбора, най-добре си е двамата да играят това контрастирането и различното е нужно в един такъв отбор, Ернандес пък е трети тип играч, уникални наадатели са и тримата

MeToDueB
09.04.2011 17:17

тоя Гибсън няма шанс да се научи, той е тъп и като човек, пълен мухльо .. лакомия гадна, патерица мръсна .. *joking*

kaligyla
09.04.2011 17:16

гибсън спира топката по невероятен начин като я спре и по 2 метра откат дава да седа там да гледа и да се учи трагедя е

MeToDueB
09.04.2011 17:14

то това е изкуство, дори да си леко в засада, да успееш да заблудиш съдията с движението си *wink* помним в дебюта на Олд Траф за него в ШЛ срещу Селтик двата гола на Бербатов нали ?

MeToDueB
09.04.2011 17:13

малко засада, тънко ама имаше леко, ръцете бяха излезли те не се гледат, краката с много малко.

kaligyla
09.04.2011 17:13

аиде са сички мишки искам дружно да почват да реват че е вкарал от засада . БРАВО НА БЕРБО

kaligyla
09.04.2011 17:01

като я видим тая реклама за тва за боядисването ми иде да метна нещо по телевизора

MeToDueB
09.04.2011 16:59

тия пък Челсито оставят Торес на скамейката, сигурно го пазят за Ман Юн, все пак и да не вкарва, игра най-добре в мача от ШЛ

MeToDueB
09.04.2011 16:56

Пропуска ли мача със Сити - Рууни ? За 1,2 псувни .. Стоичков значи нямаше да го пускат въобще, той и съдийте риташе, играчите псуваше .. това са хора с характер и то много силен, не може да ги мачка никого .. кви са тия измислени идиотски решения да го накажат да не играе .. не знам, тъпо е, пропуска ли мача със Сити ?

RosickyBoy
09.04.2011 16:50

При отсъствието на ван Дер Сар, Фърдинанд, Руни и при пускането на тоя Гибсън в средата, А И титулярното място на Замора ми намирисва нешо на Х-че..но и на мача ни с Блекпул утре също ми намирисва на издънка ..не знам *sick*

Bet_Lover
09.04.2011 16:49

Smart 1 прав си трябва да покажат съставите на настоящия шампион също, но не виждаш ли че са пристрастени и редакторите.... *angry*

Gogata85
09.04.2011 16:46

айде Бербааа покажи на всички на какво си способен, аз вярвам в теб *beer* дари ни с рекордна титла,стани голмайстор в най-великото първенство и влез в историята *thumb_up*

MeToDueB
09.04.2011 16:40

коренно различен състав от всички други в последно време, Скоус отдавна не е играл, Нани и Валенсия заедно също, Андерсон и той, а Гибсън е излишен, ама все пак щом Сър Алекс е преценил, явно има защо ... искаше ми се и Ернандес да започне, нищо второто, като цървула Гибсън патерицата праща топката над вратата и се лакоми .. ще го смени и ще вкара Ернандес, пф и Ван Дер Сар го няма

smart_1
09.04.2011 16:34

редно е след като давате стартови състави на маню и фулъм да дадете и на челси уигън(не съм фен на никой от двата отбора)иначе прогнозата ми за тук е 3:1

kaligyla
09.04.2011 16:32

пак малко страхливо при положение че сме домакини но да видим