Гуардиола: Пуйол трябва да е търпелив

11:00
Гуардиола: Пуйол трябва да е търпелив
Хосеп Гуардиола призова капитана на Барселона Карлес Пуйол да бъде търпелив и да не пришпорва възстановяването си от контузията на коляното, тъй като това само може да влоши здравословното състояние на сърцатия бранител.

"Пуйол всеки ден се опитва да ускори своето завръщане. В момента той много страда, че не е на терена", коментира Гуардиола пред "Марка".

"Карлес прави две стъпки напред, но от прекаленото си желание се претоварва и това не е добре. Нашият медицински екип го предупреди, че травмата е сериозна и е важно да е търпелив", допълва наставникът на Барса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
09.04.2011 11:45

Много неприятна контузия ! Искренно се надявам поне да се възстанови ако не за първите 2 класики , то поне за мачовете в ШЛ тъй като той е сърцето на отбраната , невероятен капитан , който във всеки 1 момент може да спаси отбора , просто без него и Абидал защитата е доста нестабилна и най -вече тромава , а Моу знае много добре това и Футболисти , като Роналдо Ди мария и Марсело много проблеми ще създадът ако не се завърне дотогава..