Матушев: Трябват промени, но не кардинални

18:42
Матушев: Трябват промени, но не кардинални
Още в неделя трябва да докажем, че срещу Пирин допуснахме болезнена случайност, съобщи наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев.

Той призна, че ще води тима поне до края на сезона. Бургаският специалист съобщи, че след загубата от Пирин е имал намерение да се оттегли, но в последвалите разговори е бил убеден, че не носи вина за отпадането от турнира за Купата на България.

"Обявих, че поемам пълната отговорност затова. Решението ми беше морално и явно не съм човекът, който може да мотивира футболистите. Случващото се през последните три седмици затормози психически най-вече футболистите, 8-месечния ни труд се оказа напразен. Длъжни сме до края да работим в името на слабата надежда, която все още имаме до края на първенството" обяви Матушев.

Той призна, че има известно напрежение между българи и чужденци, но на вчерашната тренировка футболистите са провели сериозен разговор помежду си, за да изгладят отношенията помежду си.

"Вярвам, че още срещу Монтана ще докажем, че случилото се срещу Пирин е една болезнена случайност и ще върнем облика си на отбор, с който всеки трябва да се съобразява. Длъжни сме не заради мен, не заради футболистите, а заради хилядите ни фенове, които ни подкрепят навсякъде" каза още наставникът на пловдивчани.

Той бе категоричен, че в хода на първенството не бива да бъдат правени кардинални промени, тъй като те ще се окажат пагубни за отбора в оставащите десетина мача до края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация