Хунтелаар изрева: Не знаех, че може да не играя в Шампионската лига

09:53
Хунтелаар изрева: Не знаех, че може да не играя в Шампионската лига
Холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар изрази недоволство от факта, че "Кралския клуб" трябва да избира дали да картотекира него или другото ново попълнение Ласана Диара за мачовете от Шампионската лига.

"Реал ме измами грозно. Когато преговаряхме през декември, не знаех правилото за картотекиране в Шампионската лига. Сега с Ласана Диара трябва да си избодем очите, защото срещу Ливърпул има право да играе само един от нас. И спортният директор Педжа Миятович, и бившият вече президент Рамон Калдерон ме убеждаваха, че трябва да облека екипа на такъв велик клуб като Реал и да играя с него в Шампионската лига. Каква стана тя сега?...", коментира Хунтелаар.

Нападателят игра за Аякс в турнира за Купата на УЕФА. С бившия си отбор Портсмут, французинът Ласана Диара също участва във втория по сила европейски турнир. Според правилата на европейската федерация само един от двамата може да бъде картотекиран за елиминациите на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
04.02.2009 15:59

Вместо да приказваш, докажи че заслужаваш да играеш с бялата фанелка в ШЛ. Това, че си побеждавал Левски те прави голяма звезда, но все пак... *smile*