Чавдар уреди контрола със Спортист Своге

16:33
Чавдар уреди контрола със Спортист Своге
Ръководството на Чавдар Бяла Слатина уреди контрола със Спортист Своге.

Проверката ще се играе утре (петък) в Своге от 11:00 часа.

Спарингът е с цел новият старши треньор на белослатинци Румил Жотев да добие по-ясна представа за качествата на играчите. Очакват се и нови футболисти, които ще минат проби в Чавдар.

Паузата в първенството се налага поради факта, че все още програма за третия дял от първенството на Западната "Б" група няма. Вторият полусезон се изигра вчера, а жребият за третата фаза ще се тегли на 12 април (вторник), от 10.30 часа в заседателната зала на БФС на ул. "Цар Иван Асен ІІ" № 26. Комичното е, че в БФС все още се чудят дали да има пълен жребий или програмата да бъде наредена по системата "Бергер", но като се вземат предвид кайните позиции на отборите след изиграването на 22-та кръга.

В случай, че от БФС се спрат на втория вариант, то това означава, че първия мач на Чавдар Бяла Слатина ще бъде в гр. Симитли срещу местния Септември. Двата тима играха тази събота и "чавдарци" паднаха с 0:1. А вторият ще е срещу "Спортист" Своге в Бяла Слатина.

За съжаление, след вчерашния мач и победата на Вихрен в Гоце Делчев, Чавдар изпусна отличния шанс да завърши 7-ми в крайното класиране, което щеше да му осигури далеч по-благоприятна програма.

Ако пък от БФС се спрат на варианта с пълен жребий, то тогава може само да се надяваме на късмета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация