Морати: Лео е сериозен човек, няма да го махам

11:52
Морати: Лео е сериозен човек, няма да го махам
Собственикът на Интер Масимо Морати разкри, че веднага след края на мача с Шалке 04 (2:5) е отишъл в съблекалнята на своя тим, за да разговаря с наставника Леонардо.

„Моето мнение за Леонардо не се е променило, промени се единствено настроението ми, но това е нормално. Може пък това да помогне на отбора. Аз мразя високомерието, но също така мразя и когато някой си стои безпомощен, вместо да търси начини за успех”, споделя ексцентричният бизнесмен.

„Нашият разговор с Леонардо в съблекалнята потвърди, че той е сериозен човек. Разбира се, аз не бях в най-доброто си настроение”, допълва Морати.

„Това поражение може да се обясни и с умората. Размерът на загубата наистина ме шокира, но който е гледал нашия мач в събота, може да се съгласи с думите ми. Още там си личеше, че отборът ни не е свеж и няма как да се подготви за няколко дни”, казва още собственикът на "нерадзурите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ENGLANDFTW
06.04.2011 15:08

Според мен Леонардо е слаб, но всеки треньор заслужава да му се даде достатъчно време за да наложи стила си като хората. Рано е за уволнение.