Матеус за Любо: Не говоря с другите треньори чрез медиите

21:41
Матеус за Любо: Не говоря с другите треньори чрез медиите
Ако искам да кажа нещо на някой треньор на клубен отбор, ще говоря с него лице в лице, а не чрез журналистите, заяви националният селекционер Лотар Матеус.

Матеус изгледа победата на ЦСКА над Черно море с 2:0 на Националния стадион.

"Отборът на Черно Море само се защитаваше, но след първия гол, гостите се отвориха и това даде повече пространство на футболистите на ЦСКА. Харесвам стила на ЦСКА, когато играят както тази вечер. Задържат топката добре", каза Матеус след двубоя.

Той не пожела да коментира критиките на наставника на Литекс Любослав Пенев към него. "Нямам практиката да си разговарям с треньори чрез журналистите. Ако искам да кажа нещо на някой треньор, говоря лице в лице с него. Любо Пенев има моя телефонен номер и може да ми се обади. Утре ще наблюдавам мача между Литекс и Левски, защото в тези отбори има национални състезатели", разкри Матеус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bleid_2
06.04.2011 10:35

Какво против имаш Матеус като играч?Беше велик!Като треньор е средна работа.Но ти си толкова дребна душица че едва ли можеш да прецениш реално,а и си келеш който едва ли го е гледал като играч.Личи си по това че дори не можеш да пишеш грамотно.

ivaylo_martensa
05.04.2011 23:41

матеус ку*во шхат дъ фък ъп манекен видяхмете и тев и като вутболист и трениор

donatelo
05.04.2011 22:08

"Матеус за Любо: Не говоря с другите треньори чрез месиите"-Е чрез кои МЕСИИ,че не разбрахме? *lol*