Генерал вика Матеус на Миньор - Левски

10:06
Генерал вика Матеус на Миньор - Левски
Генерал прати повиквателна на Лотар Матеус да отиде на мача Миньор Перник Левски този уикенд. Според шефа на пернишкия тим Йордан Димитров, който е бивш началник на Транспортни войски, в отбора им има поне четирима играчи, които могат да му влязат в работа.

"Каня Матеус да заповяда на Стадиона на мира – заяви генералът, цитиран от "7 дни спорт". – Смея да твърдя, че имаме четирима, на които може да обърне внимание.
Според генерала това са защитниците Даниел Златков–Роналдо и Борко Стойчев плюс халфовете Илиан Илиев и Милен Василев. Карето прави фурор от началото на пролетния дял в първенството."

"Добре би било Лотар да обърне повечко внимание на футболистите в провинцията – аргументира се Йордан Димитров. – Не бива да избира национали само от Левски и ЦСКА."

Матеус обаче не гледа с добро око на мачовете в Перник. През есента ходи на Стадиона на мира да гледа Миньор – ЦСКА. Замина си малко след почивката, когато агитката на перничани взе да пуска димка след димка. Сега обаче феновете са обещали, че няма да плашат германеца, ако дойде на мача. Двубоят се очаква с небивал интерес в Перник, след като Миньор вече победи насред София Славия и Локомотив. Следващият скалп ще е в синьо, навиват се в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация