И Грант отнесе два мача наказание

09:13
И Грант отнесе два мача наказание
Независимата регулаторна комисия към Висшата лига намери за виновен мениджъра на Уест Хям Аврам Грант по обвинението в непристойно поведение след загубата от Сток Сити за ФА Къп с 1:2.

Грант бе обвинен заради коментарите си в медиите, че реферът на двубоя Майк Джоунс се е провалил тотално през второто полувреме, което започна с дузпа за Стоук, само 13 секунди след подновяването на играта. Матю Етерингтън пропусна от бялата точка, но Грант предположи, че Джоунс е бил повлиян от феновете на домакините за отсъжданията си.

"Мисля, че по тази причина реферът започна второто полувреме по такъв странен начин. Докато не вкараха втори гол, той даваше фаулове, дузпа, всичко за тях. В края имаше дузпа за нас, но той не я отсъди. Това, което се случи с Томкинс бе повече бушидо (японският кодекс на поведение на самураите)", сподели Грант за дузпата.

Той бе обвинен в непристойно поведение в същия ден, в който мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отнесе пет мача наказание по същото провинение. Уест Хям потвърдиха, че ще направят изявление за наказанието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация