Дел Нери и Сторари си разменят "любезности" след победата в дербито

12:02
Дел Нери и Сторари си разменят "любезности" след победата в дербито
След победата на Ювентус с 2:0 над Рома във вчерашното дерби от Серия А вратарят на "бианконерите" Марко Сторари и треньорът Луиджи Дел Нери си размениха "любезности" чрез медиите.

Причината затова е, че Сторари публично възнегодува, че е резерва на Джанлуиджи Буфон и вчера бе на вратата на "бианконерите", защото неговият колега се разболя от грип.

"Надявам се треньорът да не е сляп. Защото само слепец не би видял, че съм в много добра форма и направих силен мач",коментира Сторари.

"Никога не съм крил, че като малък бях фен на Рома, но сега искам да спечеля мястото си в Ювентус и затова давам всичко от себе си, не бих искал да напускам този клуб", допълва бившият вратар на Месина и Милан.

"Не съм сляп, но Сторари сам знае, че пред него има шампион какъвто е Буфон. Искам да благодаря на Марко за играта му днес и се надявам той да остане в клуба, дори и ако трябва да стои на пейката", отвърна Дел Нери на думите на своя страж номер 2.

Както е известно, вчера Сторари бе един от най-добрите играчи на Ювентус, като направи три невероятни спасявания след силни и точни удари на Вучинич, Тоти и Де Роси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация