"Синята" агитка обеща: В Ловеч Левски ще е домакин

09:19
"Синята" агитка обеща: В Ловеч Левски ще е домакин
Огромна маса от "сини" фенове от цяла България ще пътува по посока Ловеч в сряда. От Сектор "Б" вече агитират всеки, който има възможност, да бъде на стадиона и да подкрепи Левски в решителния сблъсък за купата с Литекс.

"Всички в Ловеч!" е заглавието с огромни бели букви на син фон в сайта на Сектор "Б". Цената на екскурзията до града на люляците е 15 лв., а записването става на бул. "Тодор Александров".

"Засега имаме сигурни четири автобуса, но очакваме да станат повече. Тръгваме от София в 14,00 часа, за да можем да сме там около 16,30. Така няма да има излишно бързане и напрежение за билетите. Пропуските ще се закупуват на място. Доста голяма част от хората пътуват с коли. Очакваме да има "сини" фенове от Габрово, Варна,Велико Търново... от цяла България. Левски ще се чувства като домакин в Ловеч. Сигурен съм, че ще напълним сектора за гости, който побира 2000 човека. Очаквам повече фенове, така че и в сектор ,3" може да има наши ултраси", обясни пред "Меридиан Мач" председателят на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров-Гугутката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ioancho90
04.04.2011 15:30

хахахаха като видях онези 80 измръзнали мангала на мача с Видима в София силно ме съмнява.....максимум 2 3 маршрутки ще са говедата в Ловеч *lol*