ЦСКА без италианци срещу Черно море

15:45
ЦСКА без италианци срещу Черно море
Двамата италианци Фабрицио Грило и Джузепе Акуаро отпаднаха от групата на ЦСКА за домакинството на Черно море във вторник. Акуаро отново е извън състава на Милен Радуканов, след като не попадна в групата и за двубоя срещу Сливен, съобщава "Гонг".

Така на практика ЦСКА влиза в мача само с четирима чисти защитници в лицето на Бандаловски, Попов, Стоянов и Трифонов. Ако се наложи, Радуканов може да преквалифицира на тези постове Петър Стоянов или Тодор Янчев, който вече игра като централен защитник през есента.

Единствената промяна в групата на ЦСКА в сравнение с двубоя със Сливен е връщането в състава на Маркиньос. Бразилецът изтърпя наказанието си от един мач и вече е готов за игра. На практика Маркиньос сменя Грило в разширения състав на "червените".

Милен Радуканов отново ще вземе на лагер 19 футболисти. Срещу Сливен от състава отпадна Станислав Костов, който до скоро се възстановяваше след счупване на китката.

Групата на ЦСКА за мача с Черно море:


Иван Караджов, Благой Макенджиев, Костадин Стоянов, Апостол Попов, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Маркиньос, Коста Янев, Тодор Янчев, Борис Галчев, Петър Стоянов, Емил Гъргоров, Александър Тонев, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Стаснисалв Костов, Четин Садула, Килиън Шеридън и Станко Йовчев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация