Не виждат място за Тевес в националния на Аржентина

10:24
Не виждат място за Тевес в националния на Аржентина
Селекционерът на Аржентина Серхио Батиста заяви, че не вижда като свой първи избор за турнира Копа Америка Карлос Тевес от Манчестър Сити.

Както е известно, Тевес отпадна от сметките на новия треньор Батиста през ноември, когато каза, че има проблем в крака и отказа да се яви в лагера за контролната среща с Бразилия. След този случай Батиста не го включи в списъка си за срещите с Португалия, с Коста Рика и със САЩ.

"Да, аз започнах да мисля за завръщането на Тевес в националния отбор. Но при стила на игра, който аз налагам, мисля, че ще бъде доста трудно това да се случи”, коментира треньорът пред радио Ла Ред.

Самият Батиста заяви, че иска Аржентина да играе по начина, по който го прави Барселона, фокусира тима си около Лионел Меси и не вижда как Тевес може да бъде полезен при това положение.

Аржентина е домакин на предстоящото континентално първенство Копа Америка от 1-и до 24-и юли. В същото време президентът на Аржентинската футболна асоциация Хулио Грондона заяви, че Тевес е изваден от националния отбор като наказание за неявяването на лагера за срещата с Бразилия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Utd1878
04.04.2011 08:52

По хубаво, тоя грозник не е никакъв нападател, половината му голове са от дузпи в премиершип , ако не и повече ... *thumb_down*