Треньорът на Сливен: Няма как да съм доволен от подобно представяне

09:18
Треньорът на Сливен: Няма как да съм доволен от подобно представяне
Резонна победа на ЦСКА, бяхме плахи, сподели треньорът на Сливен Димчо Ненов след загубата на неговия тим с 0:2 от "армейците".

"Резонна победа на ЦСКА. Притеснително е поведението ни през първото полувреме. Бяхме плахи, не успяхме да им се противопоставим. Те са по-класният отбор. Има си обективни причини да сме слаби, има и причини в нас. Трябва да променим поведението и самочувствието си в такива мачове. Трябва да търсим повече агресия", сподели специалистът. Той заяви, че няма значение с колко гола губи тима, стига да оцелее в елита.

"За нас са важни точките. Трябва да изграждаме отбора. Сега дали сме паднали с 0:2 или с 0:5, важното е да оцелеем. Но и с 0:2 не ми хареса притеснителността на момчетата", продължи Ненов. "Притесняваме се за оцеляването си. Реално е, имаме малко точки и трудна програма. Навън сме доста плахи. Момчетата милионери няма да станат. Дошли са да играят. Имаме финансови проблеми. Някой се решават, някои не. Ние си вършим нашата работа. Момчетата се стараят на тренировка. Ще се борим до последно за оцеляване. Надявам се да го направим. Липсва ни опитност, надявам се да компенсираме това с характер, който днес не показахме", добави Ненов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация