Борисов: Лицензът не го дава Лечков

22:41
Борисов: Лицензът не го дава Лечков
Съсобственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че "червените" си имат лиценз за "А" група и Йордан Лечков по никакъв начин не може да повлияе на това.

Борисов коментира ситуацията около тима си след успеха с 2:0 над Сливен в София.

"Хареса ми мача, видя се, че националите са малко уморени. Радуканов правилно ги смени. Появиха се нови хора като Садула, Станко Йовчев", сподели Борисов.

Той коментира и постоянните коментари на боса на Сливен Йордан Лечков, че "червените" няма да вземат лиценз заради дългове към тима му. " ЦСКА не може да има проблем с лиценза. На 15 април се събира лицензионната комисия. Не го дава лиценза Лечков. Ние по принцип си имаме лиценз. Към Сливен няма какво да плащаме, имаме запор на сметките в полза на частен съдебен изпълнител", сподели собственикът на "червените", който отрече да е обещавал премии за разгромна победа точно над Сливен.

"Лошите атмосферни условия бяха причина да не играем днес на "Армията", тревата не беше укрепнала. Питайте Радуканов кога ще може да играем там", продължи Борисов.

Той добави, че води преговори с Георги Илиев - Майкъла и иска легендата на ЦСКА да заеме ръководен пост в тима. Относно предстоящите мачове на отбора с Черно море и Литекс, Борисов добави: "Прогнози не правя, но не смятам, че са тежки мачове", завърши босът на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация