Радуканов: Три точки дават и за 1:0, и за 10:0

22:36
Радуканов: Три точки дават и за 1:0, и за 10:0
Не съжалявам, че не победихме с по-изразителен резултат, сподели наставникът на ЦСКА Милен Радуканов след успеха с 2:0 над Сливен.

"За ЦСКА всяка седмица е трудна и важна. Най-доволен съм, че спечелихме", сподели младият специалист. Той похвали и вкаралият два гола днес Спас Делев.

"Много добре говори за него, че вкара два гола. Всички се опитаха да играят на ниво. Това бе, което искахме от тях", коментира Радуканов. Той добави, че не съжалява за изпуснатите положения, след като тимът е стигнал до трите точки.

"Не, никога не съжалявам. Три точки дават и за 1:0, и за 10:0", продължи треньорът на "червените".

Той отхвърли да има и някакви проблеми със защитника Джузепе Акуаро: "За групата в мача влизат 18 човека, а аз тренирам 25".

Радуканов отказа да коментира и решението на националния селекционер Лотар Матеус да не пусне в игра някои играчи на ЦСКА, които получиха повиквателни за последните мачове на "лъвовете". Всеки има право на мнение, не мога да коментирам Матеус. Трябва да гледаме положително. Трябва да помогнем на националния тим, ако искаме да върви напред", смята Радуканов.

Той добави, че предстоящият мач за Купата на България с Черно море трябва да бъде взет на всяка цена, но "червените" ще могат да се завърнат на стадион "Българска армия" едва за двубоя със Славия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nematakav16
02.04.2011 04:22

вие бихте с 2:0 колко ли точки ще ви дадат? *wonder*