И Уулвс шегаджии: Ханеман пилотирал самолета им

15:01
И Уулвс шегаджии: Ханеман пилотирал самолета им
И Уулвърхямптън се присъедини към духа на Деня на шегата, след като от тима заявиха, че вратарят Маркус Ханеман е пилотирал самолета им за мача в Нюкасъл.

Ръководството на тима осигури частен самолет за пътуването до Тайнсайд, който отлетя този следобед. На борда, макар и не като пилот, бе Ханеман, който наскоро получи квалификация да управлява четириместни самолети. Клубът обаче разпространи убедително видео на официалния си уебсайт, в което показа снимки и коментар на Ханеман в самолета на тима.

Освен вратаря, за пилотирането на самолета от американеца говориха и изпълнителния директор Джез Мокси, капитанът Карл Хенри и бившият вратар Мат Мъри. "Маркъс има лиценз за пилот и ще ни докара до Нюкасъл. Когато разбрах, че той ще пилотира, щях да намеря друг начин да стигна до Тайнсайд. Но той има квалифициран ко-пилот със себе си. Някои от момчетата вече караха самолет с него", сподели капитанът на Уулвс, като шегата бе толкова убедителна, че първоначално дори "Би Би Си" публикува информацията, че Ханеман ще кара самолета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация