Ясен: Трябва да преодолеем защитата на Видима

13:55
Ясен: Трябва да преодолеем защитата на Видима
Най-важната задача пред играчите на Левски в момента е отборът да спечели домакинството на Видима Раковски, смята наставникът на "сините" Ясен Петров.

Той заяви: "Имаме мач с Видима утре, след това ще мислим за мача с Литекс. Искаме утре да излезем на терена, да дадем най-доброто от себе си и с една добра игра да вземем победата".

Старши треньорът на "сините" допълни: "Ние знаем как ще играе Видима. Ще трябва да преодолеем тяхната сгъстена защита, работили сме върху това. Утре трябва да неутрализираме начина на игра на Видима. Няма да подценим съперника, тъй като в момента мислим само за мача утре, това е най-важния мач за нас, след това ще мислим за следващата среща. Знаете последните резултати на Видима, победиха Черноморец у дома и настроението им е приповдигнато, но ние не трябва да подценяваме, който и да е, защото всички дават максимума от себе си срещу нас".

Христо Йовов пропуска мача на стадион "Георги Аспарухов".

Петров каза: "Христо получи разтежение на едно от тренировките ни през седмицата. За сега отпада от групата, да се надяваме, че ще е готов за мача с Ловеч. Ние обаче имаме доста добри играчи, така че който и да отсъства, другите трябва да се доказват в такива ситуации". Специалистът сподели още: "Доста здраво работихме в паузата. Постарахме се в компонентите, в които допускаме грешки да се поправим, да подобрим качеството на игра. Надявам се утре да покажем едно друго лице. Ще търсим победата".

Попитан какво е състоянието на играчите, които играха за националните си тимове през паузата, Петров отговори: "Дарко Тасевски проведе повече тренировки, върна се по-рано. Влади Гаджев игра с Кипър, направи две тренировки. Надявам се и двамата да са в добра форма за утре. Гара тренира много добре, доста се старае и се надяваме мач след мач да си върне формата от есента. Той не е виновен, че не бележим много, трябва да го подпомагат крилата и крайните бранители. Не може да се хвърля вината само върху Дембеле. Сержиньо Грийн пък няма проблеми и е в отлично състояние".

Петров завърши с думите: "Гледам оптимистично на нещата, трябва да сме преодолели загубата от ЦСКА. Трябва да покажем добро лице и да вземем победата над Видима по категоричен начин. Гледам с усмивка на публикациите, че ще бъда сменен".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация