Осъденият за убийство на пътя Дражев си кара джипа

12:08
Осъденият за убийство на пътя Дражев си кара джипа
"24 часа" хвана Ивайло Дражев как слиза от джипа си, два дни след като Върховният касационен съд го осъди за катастрофа с две жертви. Засечката раздразни бизнесмена и той отказа да даде уговореното по-рано интервю.

Дражев заяви, че разговорът няма да се проведе, ако не изтрием снимката. Той не прие аргументите, че екипът е там, за да отрази позицията му и това, което евентуално смята да предприеме в своя защита.

И след финала на делото Дражев категорично отрича да е карал волвото, което причини катастрофа с две жертви през юли 1998 г.

Малко след 13,30 ч вчера 44-годишният бургазлия паркира джипа си в двора на бившата "Фина механика" в Бургас. Преди време негова фирма приватизира предприятието, в активите на което е и голяма административна сграда.

Впоследствие тя бе продадена на НОИ. Дражев има офис в двора. Той заяви, че се намираме в негов имот и нямаме право да го снимаме без съгласието му.

Заплаши, че ако не изтрием снимката, ще заведе дело, не прие аргументите ни, че вършим работата си като журналисти, напротив, упрекна ни, че вършим работата на някой друг.

След като е такава мръснишка историята, няма да правим материал, отсече бизнесменът.

"Коя присъда да е влязла в сила? Аз не съм получил присъда! Нещо се бъркаш!", каза той в отговор на въпроса да не би да се притеснява, че го показваме да шофира, след като съдът му е забранил това.

С решение от 28 март ВКС потвърждава присъдата на Бургаския апелативен съд от м.г. Ивайло Дражев е признат за виновен, че в пияно състояние е предизвикал катастрофа, завършила фатално за двама души, и го осъжда на 5 г. затвор. Към тях прибавя още 2 - от условна присъда, получена през 1996 г., също за катастрофа с жертва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charl35
31.03.2011 14:32

така е в българия "За милиони няма закони" *angry*

tenebrum
31.03.2011 14:22

тоя селски тарикат е един от най големите мошеници в Бургас,източи Черноморец и го докара до В група навремето като не даваше заплати на никой,хората които са работели за него в ресторанта му и други фирми също са били прецаквани без заплати,колко още е крал може да се пише много,на такива куршум им е малко,тоя трябва да гние до живот в панделата ,мене ми е чудно след като има присъда какво прави навън

Nasko458
31.03.2011 13:04

Тоа когато и да го утрепат се ше е късно,да еба неговата мама да еба. *thumb_down*

parmalata
31.03.2011 12:25

Няма ли кой да му тегли коршума,на тоя и да се свърши веднъж ,завинаги?!Най-голямата Бургаска "К...а" (жена с леко поведение),дано някой му види сметката най-накрая. *angry*