Нов бос в Локо Пловдив уредил трансфери за 20 млн. евро

21:09
Нов бос в Локо Пловдив уредил трансфери за 20 млн. евро
Новият шеф в “Локомотив” (Пд) Бранко Милованович е уредил трансфера на сръбския национал Александар Коларов в “Манчестър Сити”. Вчера новият спортен директор бе представен на “Лаута”.

“Досега не съм работил като треньор или директор, а само като скаут на “Торпедо” (Москва) и като мениджър - разкри Милованович. - Имам участие в трансферите на 42-мо сръбски футболисти зад граница. Най-известното име сред тях е Коларов - първо от ОФК “Београд” в “ Лацио”, а после в “Сити”.” Първата сделка бе за 925 000 евро, а втората - за близо 19 милиона евро.

Представеният като кондиционен треньор сърбин Саша Николич призна, че това не е неговата специалност. “Аз разбирам от техника, тактика, но кондицията не е моята сила”, декларира Николич, треньор № 1 на Сърбия за 2003 г. Тогава изведе “Железник” до полуфинал за купата и четвърто място в шампионата. Базил де Карвальо тренира с настроение за първи път през годината с “Локо”. Усмивката не слизаше от лицето на нападателя, който само тичаше и не се включи в двустранната игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация