Балъков отива във Волфсбург

10:45
Балъков отива във Волфсбург
Красимир Балъков отива на стаж в шампиона на Германия за 2009 г. “ Волфсбург”. Българският треньор, който вчера посрещна в родината 45-ия си рожден ден, ще започне обучение в немския клуб на 15 април и ще остане там в продължение на една седмица. Първоначално Балъков бе планирал стаж в “Шалке” при треньора Феликс Магат, но той смени работното си място с “Волфсбург”. А българинът и германецът са стар екип още от времето, когато Бала започна кариерата си като помощник на Магат в “Щутгарт”.

“Ще следя отблизо тренировъчния процес на “Волфсбург” и ще гледам 2 мача - срещу “Санкт Паули” и “Кьолн”, сподели Балъков. Треньорът, който се раздели преди зимната пауза с “Черноморец” и остави отбора с най-доброто класиране - трето място в “А” група, предвижда и стаж при Жозе Моуриньо в “Реал” (Мадрид) след “класическото” дерби с “Барселона”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

speedline
30.03.2011 11:58

Балъков предвижда и стаж при Жозе Моуриньо в “Реал” (Мадрид) след “класическото” дерби с “Барселона”-ще има възможност да проследи всичките стадии на депресия след като реал пак бъдат унижени и останат пак без никаква купа

*lol*