Любо Пенев: Сам си тръгнах от ЦСКА, защото нямах подкрепа от шефовете

10:35
Любо Пенев: Сам си тръгнах от ЦСКА, защото нямах подкрепа от шефовете
Любослав Пенев заяви, че не е бил уволняван от ЦСКА, а сам си е тръгнал, защото не е получавал подкрепа от шефовете на "армейците" и е трябвало да потъпче принципите си, за да остане начело на клуба.

"Не се чувствам обиден. През времето, в което бях начело на ЦСКА, постигнах много добри резултати. Влязохме в групите на Лига Европа и се движехме добре в първенството. Използвам случая да кажа нещо много важно: те (шефовете - б.р.) нямаха никакъв повод да ме уволнят. Аз бях този, който си тръгна от ЦСКА. Видях се принуден да взема това решение, защото не мога да потъпквам принципите си и философията ми на работа. Не бяхме на едно мнение с хората наоколо. Нямах подкрепата на шефовете. За мен това вече е затворена страница", споделя Пенев в интервю за испанското списание "Дон Балон".

Запитан дали би станал национален селекционер на България в този момент, Пенев отговаря: "Много интересен въпрос. В момента не мисля дали бих могъл да стана селекционерр на България или не, но ви гарантирам, че всеки амбициозен треньор, какъвто съм аз, би искал да води националния отбор. За мен би било чест, но засега няма да правя повече коментари. Имам предизвикателство, което трябва да доведа до успешен край".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
30.03.2011 14:53

Пенев е добър но статистиката сочи че повечето страни са с чужди селекционери