Мъри навива Стилиян Петров да дойде в Анортозис

10:22
Мъри навива Стилиян Петров да дойде в Анортозис
Капитанът на националния ни отбор Стилян Петров може да продължи кариерата си в Кипър. Станимир Стоилов е отправил предложение към Стенли да премине в Анортозис през лятото, пише сайтът .kerki-da.net". Както е известно, полузащитникът със сигурност си тръгва от Астън Вила през лятото заради неразбирателството с мениджъра Жерар Улие.

Мъри е разговарял със Петров в хотела в Ларнака, в който трикольорите бяха отседнали за контролата с Кипър. Според местните медии доскорошният национален селекционер на България е имал среща с трима футболисти, един от които е Стилян. Наставникът е уговарял въпросните играчи да подсилят Анортозис през лятото и да помогнат на тима в евротурнирите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
31.03.2011 22:12

Според мен Стенли ще отиде в отбор,в който го искат, и в който му предложат по-вече пари. *thumb_up*

fut_prof
31.03.2011 11:56

ааааааааа , не колега балък номер едно е запазена марка за Балъков *joking*

svetlio_vn
31.03.2011 00:01

Не мога да си обясня защо така принизявате Анортозис и кипърския футбол като цяло. Забравихте ли,че вкараха 2 тима в Шампионската лига в последните и 3 издания,като Анортозис направи 6 или 7 точки ако не се лъжа? Стилиян наистина заслужава да играе в силен тим още поне 1-2 години,но не сте и прави с отношението си към кипърския футбол.

thrill
30.03.2011 13:17

Стоилов живее в свой измислен свят. *angry* Нуждае се, някой да му обясни, че "Анортозис" и "Арсенал" са два различни отбора. А, също и че остров Великобритания и остров Кипър са две различни географски единици. *cigarette* Впрочем, за него най-добре би било да млъкне и да се скрие някъде. Българският национален отбор загуби достатъчно време с него и покровителят му с обецата. Добре, че все пак го смениха с Матеус, но за съжаление - вече бе станало твърде късно... *sick*

Unbeatable_fen
30.03.2011 12:39

По добре да отиде там хем няма кой да му се кара за слабите игри сигурен съм че сега Стенли щеше да им е основна фигура ако не бе напуснал Марин О`нийл. *thumb_up*

Stelancho
30.03.2011 12:18

Отиде ли в този смешния отбор Стенли го признавам за балък номер едно ! *lol*

Fabregas_boy
30.03.2011 12:02

Искат го отбори от Шотландия,Англия,Германия и ще иде в Кипър.Да беее *lol*