ЦСКА: Ще играем със Сливен на "Васил Левски"

18:45
ЦСКА: Ще играем със Сливен на "Васил Левски"
От ЦСКА обявиха, че поради лошите климатични условия тима няма да може да домакинства на стадион "Българска армия" за мача от 20-ия кръг на "А" футболна група срещу Сливен.

"Армейците" обявиха на официалния си сайт:


"Многоуважаеми колеги и привърженици, поради лошите климатични условия ви уведомяваме, че за наше огромно съжаление няма да може да домакинстваме на стадион "Българска армия" за мача от XX-ия кръг на "А" ФГ срещу Сливен. Неблагоприятните атмосферни условия в последния месец, почти минусовите температури нощно време, бяха причина тревното покритие да не добие голяма плътност".

От ЦСКА допълниха: "Ето защо ръководството на клуба и експерти от фирма "Онтарио" прецениха, че тревата трябва да бъде запазена, заради огромните инвестиции на собствениците в нея. Категорични сме, че лошото време е единствената причина стадион 'Българска армия' да не отвори врати за феновете си на 1 април. Що се отнася до лиценза на съоръжението можем да заявим, че нашият дом получи разрешение да приема домакинските мачове на представителния мъжки отбор от 'А' ФГ. От името на всички в клуба предварително благодарим на ръководството на Националния стадион 'Васил Левски' и се извиняваме от сега за причиненото неудобство около преместването на мача".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
30.03.2011 00:26

"нашият дом получи разрешение да приема домакинските мачове.." получи реверанс от БФС а не разрешение.