ЦСКА още чака "да" от общината за стадиона

11:05
ЦСКА още чака "да" от общината за стадиона
И вчера не стана ясно дали ЦСКА ще може да играе на стадион "Българска армия" за мача със Сливен в петък. Административният директор Димитър Димитров-Каубоя изкара цял ден в общината, но не успя да види заветния документ. Според "червените" са изпълнени всички предписания на комисията от миналата седмица, съобщава "24 часа".

Днес обаче е фаталният срок, защото според разпоредбите на БФС трябва да се знае 72 мача предварително къде ще се играе даден мач и има събиране на спортно-техническата комисия. След това ще бъде късно.

Бюрократичната машина по традиция се движи доста бавно, когато става въпрос за ЦСКА. "Червените" са единственият клуб, който дължи пари за базата си и плаща наем. Останалите се оправиха по един или друг начин.

Продължава и разплащането на дължими суми на бивши треньори и играчи, за да се осигури лицензът. Крайният срок е 31 март, след което всичко трябва да е изрядно пред БФС и най-вече пред НАП.

Интересът за играчи на треньора Милен Радуканов изведнъж се засили след невероятните им мачове.

Специален агент на Легия е следил Александър Тонев на мача на младежите срещу Сърбия, но едва ли е видял нещо, след като нашите бяха разбити с 1:4. Сион пък си е заплюл централния защитник Костадин Стоянов след силното му представяне срещу Швейцария в европейската квалификация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация