Росел: Никога не бих предложил на Моуриньо да поеме Барса

13:59
Росел: Никога не бих предложил на Моуриньо да поеме Барса
Жозе Моуриньо няма място на "Камп Ноу" и въобще не е голям треньор, според президента на Барселона Сандро Росел.

Росел заяви твърдо, че никога не би привлякъл португалеца за наставник на каталунците.

"Никога не бих взел Моуриньо в Барселона", сподели босът на Барса за "Ел Мундо Депортиво".

Вместо това, Росел похвали сегашния треньор на Барселона Пеп Гуардиола и го определи като най-добрия наставник в историята на каталунците.

"Ще минат много, много години, докато намерим друг треньор като него. За мен той е най-добрият треньор в историята на Барселона, ако говорим за титли, начин на поведение, история като играч и добра комуникативност. Много е трудно, ако не невъзможно, да се намери по-добър от него. Вероятно Гуардиола е най-умният човек в клуба и най-добре информираният. Без съмнение. Ако някой ден поиска, бих гласувал той да стане президент", добави Росел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xecutable
30.03.2011 12:53

Със едно съзвездие от играчи и малка доза късмет всеки може да вземе купи. Когато Гуардиола спечели нещо с отбори като Порто и Интер тогава да го бутат за най-добрият.

SchweppesS
29.03.2011 19:36

izrodonomiks Моу не успя да ги удържи на Камп Ноу,той също загуби просто имаше повече преднина първия мач

izrodonomiks
29.03.2011 15:25

messyfan те другите не играят всички в защита с/у Барса нали.. *lol* ! Само че Моу успя да ги ударжи Барса..

messyfan
28.03.2011 23:42

Arman4o2009,смешните ти и лъхащи на простотии коментари нямат граници.Кои са жалкарите,би ли ми обяснил?СМАХНАТИЯ ти и СГРЕШЕН отбор е унижаван вече 3г от тези така наречени от теб жалкари,колко бой ви чака през април в тези евентуални 4 мача с Барселона.А на Барса не и трябва този треньор подобие на палачо.Той вече работи там по времето на покойния Сър Боби Робсън и след като са нямали нужда повече от него са го освободили.А и Барса си има Пеп,който изповядва съвременния и тотален футбол заедно с Кройф.Успехите са налице вече няколко години и този клуб няма никаква нужда от посмешища изповядващи грозен антипатичен футбол,футбола който предложиха на милионната аудитория по света на 29.11.2010 на Камп Ноу.Смях,унижение и липса на дисциплина и самоконтрол. *thumb_down*

LiverpoolFen20
28.03.2011 17:53

в какъв смисъл усетихте... не съм фен на Барселона просто казвам факти ... Да ,Моу е добър треньор ,но мисля ,че Гуардиола е с класи над Моу като треньор... Но просто Моу е спечелил повече титли в повече отбори защото е мениджър от доста повече време от Гуардиола...

izrodonomiks
28.03.2011 15:56

Liverpoolfen20 ама усетихте миналата година болката на този палячо нали ИГРАчОР АХХЕХЕА

LiverpoolFen20
28.03.2011 15:04

Arman4o2009... Бих поспорил дали не отива при жалкари... Отиде в Челси когато те не знаеха какво е да си шампион и от отчаяние повикаха Моу за да стане нещо от тях... След това отиде в Интер ... След това в Реал Мадрид които горките 6 поредни години не бяха минали 1/8 финалите в ШЛ и Барселона ги разбиваше в първенството ... Видя се през годините ,че и бог не може да помогне на ЖАЛКИЯ Реал Мадрид... Не мисля ,че и Моу ще им помогне... А Барселона нито са зле нито са жалки... Те си имат треньор който направи революци във футбола... Това Моу да го е правил... Така да е доминирал с някой от великите му отбори .... НЕ, НЕ ГО Е ПРАВИЛ... Аз смятам ,че Гуардиола е далеч далеч по-добър треньор от Моу и Барселона нямат нужда от някакъв палячо..

Arman4o2009
28.03.2011 14:46

Че той няма и да иска,хахах,майко колко сте зле.При жалкари не отива *wink* *thumb_up*