Валенсия обърна Севиля в края, Еспаньол спря Барса за Краля

09:29
Валенсия обърна Севиля в края, Еспаньол спря Барса за Краля
Валенсия победи Севиля с 3:2 в първи четвъртфинал от турнира за Купата на Испания. На "Местая" домакините изоставаха с 1:2 до 83-а минута на, но успяха да обърнат мача в своя полза.

Давид Вия изведе "прилепите" напред в резултата още в 6-а минута, но малко по-късно се контузи и бе принудително заменен от Фернандо Мориентес.

Луиш Фабиано изравни с глава за Севиля в 53-а минута след центриране на Диего Капел. Адриано направи резултата 2:1 за гостите в 68-а минута. Валенсия обаче не се предаде и успя да обърне мача. Рубен Бараха в 83-а минута изравни за 2:2, а в 86-а Хуан Мата вкара за крайното 3:2.

В другия снощен мач от същата фаза на турнира Еспаньол и Барселона завършиха 0:0. Срещата се игра на стадион "Монтжуик", а мачът беше дебютен за новия треньор на Еспаньол Маурисио Почетино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
22.01.2009 13:00

Момчета мога да ви кажа само, че ако някой прояви интерес към Прилепите и ги купи, а най-вече да запази състава. Дори да не копува никого, а просто да може да издържа този състав си мисля, че Валенсия с тези играчи като :Вия, Силва, Мата, Бараха, Висенте, Мориентес, Мануел Фернандес. Ако успее да запази това звено мисля, че ще бъде един от топ 5-те отбора в Европа с претенции за каквото и да било.