ЦСКА разкарва дървото Шеридън през лятото

12:28
ЦСКА разкарва дървото Шеридън през лятото
ЦСКА ще спести сериозни средства от раздялата си с някои ненужни футболисти през лятото. Треньорът Милен Радуканов е набелязал нова жертва за лятото. Това е нападателят Килиън Шеридън, съобщава "Тема Спорт".

Ирландецът рядко попада в плановете на наставника. Той така и не успя да го впечатли в редките си изяви на терена и ще си стегне багажа през лятото.

На Шеридън ще се търси чуждестранен отбор, но ако не бъде намерен такъв ще бъде даден под наем с опция за купуване. По този начин "червените" искат да се отърват от сериозната му заплата, която е 50 хил. лв. на месец.

Освен ирландеца от "Армията" си тръгват и други трима чужденци, които тежат на бюджета. Това са италианците Фабрицио Грило и Джузепе Акуаро, както и аржентинецът Лукас Трекаричи.

Последният вече се съгласи на 50% намаление на заплатата, но въпреки това взима доста сериозно възнаграждение. Не по-малко са парите, които отиват в сметките на вечно контузения Грило и Акуаро.

На "Армията" са направили изчисления, че като изгонят карето чужденци, ще спестят годишно над 1 млн. лв. от заплати. Този ненужен разход утежнява доста финансовата ситуация в клуба.

Така след изгонването на четиримата в ЦСКА ще останат доста малко чужденци. Засега твърди са само бразилците Маркиньос и Мишел Платини, както и холандецът Грегъри Нелсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HristoTanca
28.03.2011 12:49

ПФфф тц тц ей !Отборите в Бг не са научиха да разчитат повече на българските момчета , просто срамна работа , ко ми ги викат тия смешните чужденци дето незнаят , къде се намират , просто жалка работа.Ей тъй , като изляза на вънка да ритам просто нямам ,какво да кажа ,колко талантливи деца виждам , не вземат малко по-сериозно да работят в школите ,повечко пари да им наливат , а се занимават с някакви чуждестранни дървета...