Тотнъм на финал за Карлинг къп след драматичен реванш с Бърнли

08:29
Тотнъм на финал за Карлинг къп след драматичен реванш с Бърнли
В невероятно драматичен мач Бърнли беше на път да сътвори изненадата, отстранявайки Тотнъм на полуфинал за Карлинг къп. Ако в турнира важеше правилото за гол на чужд терен, отборът от Чемпиъншип щеше да се класира за финала още в редовното време. В първата среща "шпорите" биха с 4:1 и реваншът изглеждаше протоколен, но домакините от Бърнли спечелиха снощния втори мач с 3:0 и пратиха полуфинала в продължения.

Роман Павлюченко в 118-а и Джърмейн Дефоу в 120-а минута вкараха за гостите и класираха Тотнъм за последния мач в турнира. "Шпорите" загубиха с 3:2, но с общ баланс 6:4 ще играят на финала, където ги чака Манчестър Юнайтед.

В 34-а минута Роби Блейк откри за Бърнли от пряк свободен удар. През втората част в 73-а минута Крис МакКан удвои резултата. Три минути преди края на редовното време домакините пратиха мача в продължения и след гол на Джей Родригес.

Първото продължение завърши без попадения. През вторите допълнителни 15 минути Павлюченко вкара гола на спокойствието за Тотнъм, а крайното 3:2 оформи Джърмейн Дефоу две минути по-късно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_kazanlak
22.01.2009 09:33

Левски наопаки, головете са си голове. Иначе, съмнявам се, че на теб ти са били смешни головете при резултат 3:0. По-скоро са ти изглеждали тъжни. Смешен е по-скоро вратаря на шпорите.

iksvel
22.01.2009 09:07

А мен не ме е яд първо защото щяха да отстранят мой любим отбор, второ защото головете им бяха от смешни по-смешни.

denso_90_vn
22.01.2009 09:03

*sad* много ме е яд за Бърнли ! супер симпатичен отбор бяха !