Матеус гони двама, един напусна, а Стилиян още мисли

08:39
Матеус гони двама, един напусна, а Стилиян още мисли
Лотар Матеус махна двама от националите, играли срещу Швейцария (0:0). Станислав Ангелов – Пелето беше изпроводен да се прибира при Мъри в Анортозис, Здравко Лазаров – Електричката също не замина с нашите за контролата срещу Кипър, защото Матеус го върна на "Лаута", информира "7 дни спорт".

В самолета за Ларнака се качи Стилиян Петров, който мисли дали да се откаже веднага, или да изчака края на квалификациите през октомври. Преди него кърпата вече хвърли Георги Пеев. Халфът, който търкаше пейката срещу Швейцария, обяви, че се отказва.

За Кипър Матеус даде почивка на Благой Георгиев и Николай Михайлов. На мястото на вратаря на Твенте замина шести играч на ЦСКА – Иван Караджов.

Така групата от футболисти, с която ще разполага Матеус за тренировките и контролата с Кипър е от 18 футболисти. Мачът е на 29 март, вторник, от 20"30 часа, а националите пристигнаха в Ларнака снощи и се настаниха в хотел "Санди Бийч". За днес е предвидена една тренировка от 17:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
28.03.2011 15:52

А долу пубера дето казва че Стенли не е дал ништо за обора грам не разбира .Стенли не блести в мачовете тои е черноработник малко да гледаш и ша видиш че тои знае кво да прави с топката задържа я и почти няма грешен пас .Стенли не е атакувашт халф .Стенли е единствения играч в момента които няма кои да го замести на ниво до скоро това се отнасяше и за Марто но с годините и непостояната игра и контузии мнго му падна формата

Zdr4Maho
28.03.2011 15:48

А бе няма такива срадни и наи голямата звезда да е на пеиката така е решил Матеус тои командва за тва е там .Даже и да не стъпиш на терена винаги трябва да се отзоваваш на поканите дали ша играеш или не не ти решаваш национала не е за доказване.Тия наште големи срадлиовци били бе

tenebrum
28.03.2011 11:51

betelina мандолина ли си ти изобщо имаш ли си идея как играе Стилян в националния,че той най много е дал за отбора през последните години ве,най много се раздава,върши черната работа в средата на терена ама кво да ти обяснявам на тебе,ако бяха всички като него щяхме да се класираме и на световно и на европейско.

betelina
28.03.2011 09:24

тоя мишок стилян да се маха мангала долен, аз не го помня да е направил нещо запонящо се за национала а има 100 мача, чак се е чудил дали да напусне, хайде моляти се махай се ще играем много по добре без него, нещастник мизерен

Redbula
28.03.2011 09:04

Отивам си на мача и на езерото АРИАНА Швейцарците дошли да гледат техния отбор пичт си биричка забавляват се пеят си химна дрънка няква крава и някви пияни ЦСКА-ри им тикат моля ти се знамето в лицето псуват ги на Английски(от де го знаят тея селяни нз) и им показват Средни пръсти . 70% от Бг в тоя момента ако бяха в др държава ставаха и почваха саморазправа ,а повярвайте Швейцарците бяха повече и щяха да спечелят боя но се пак са ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙЦИ не като нас мангали и селяци.ДОкъто полицията стои и гледа как има малобройна шепа тъпанари дет секи мач се праи на инересна и нищо не прави по въпроса тази групичка от нещастници ще се множи всеки ден и нищо чудно скоро да сме известни с 100 човека по стадионите дето рушат колят и бесат кат за 10 000! Тва е което исках да кажа-правете си изводи.Аз съм БЪЛГАРИН И СЪМ ГОРТ С ТОЗИ ФАКТ НО ОНЗИ ДЕН ЗА 1ви ПЪТ МЕ ХВАНА СРАМ

Redbula
28.03.2011 09:02

ЕМИ така е наще примадони като останат на пейката и вече почват да ревът че са звезди в отборите от Русия,Румъния,Турция и каде ли още не.Ако Стенли,Марто,Манолев,Ники МИхайлов останат на резервната скамейка тогава имат правото да реват се пак играят в най-силните първенства в света,а сулъо и пулъо дет цъкат в махалата и са звезди там се праат на ущипани. *thumb_down* В Англия,Италия,Бразилия ,ХОландия , Испания та дори и в Турция и Германия остават резерви или неповикани по качествени от половината наши футболисти и не мрънкат а ние тука 1 мач даже стоял на пейката а не да не е повикан и вече рез и сълзи.Еми да се махат сички и да нямаме национален и без тва ми писна да патувам за секи мач от ПЛОВДИВ до тъп.та София за да гледам манекени да не говорим за тъпата публика.Аз съм Левскар и мн мрая като човек и бих псувал и като играч ако съм на мача ЦСКА-Левски а те моля ти се псуват Спас Делев дето беше 1 от най-добрите заедно с Попето , Никиту и Стенли а др-те да не останат по дълеч викат ЦИГАНИ.ДОбре че в тоя момент ревна и агитката на Швейцарците дето бяха сиг повече от хората в Б И Г сектор та да спрат грозните сцени .