Манчини иска 100 млн паунда, за да вземе Ибра и Кавани

18:05
Манчини иска 100 млн паунда, за да вземе Ибра и Кавани
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини планира да похарчи 100 милиона паунда през това лято, за да смени слабо представящите се нападатели на "гражданите".

"Дейли Стар" съобщава, че италианецът е поискал от собственика на Сити шейх Мансур колосалната сума от 100 милиона паунда. Той ще я използва, за да закупи острието на Милан Златан Ибрахимович и нападателят на Наполи Единсон Кавани.

Манчини ще вземе двамата играчи като заместници на вероятно напускащите Карлос Тевес и Марио Балотели. Последният може да бъде използван и като разменна монета за Ибра, след като прояви желание да премине в Милан. Кавани пък ще бъде заместник на Тевес, ако аржентинецът все пак реши да напусне клуба, след като преди време подаде молба за трансфер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
27.03.2011 19:34

Челси с МН по малко пари направиха отбор шампион, докато тея Сити, за никаде не са. Аз имам чувството че единствения (може би) който иска да постига успехи там е Манчини, др-те гледат само да си земат парите!!!

LiverpoolFen20
27.03.2011 18:39

Колко милиона трябва да похарчи Сити за да стане отбор... 300 , 400 ,500 ... Аз не мисля,че Ибра ще е достоен заместник на Тевез ... Просто Тевес играе със сърце на терена ,докато Ибра просто си се разхожда... От Сити няма да стане ОТБОР ако ще и 40 млд. да похарчат за нови попълнения... Първата работа е да се смени треньора... Просто Манчини не е за Сити ... После тази уникално проста трансферна политика ... До 100 години може и да стане отбор от Сити но сега никакъв шанс... От другата година няма да са и в 4-ката ... Тотнъм ще напират... Ливърпул също ... А Арсенал МЮ и Челси са сигурни тъй че...