Дясно крило от Бразилия идва в Левски

11:31
Дясно крило от Бразилия идва в Левски
Спортният директор на Левски Георги Иванов е харесал дясно крило от Бразилия, разбра "Тема Спорт". Името на футболиста се пази в тайна, като се очаква той да изкара едноседмични проби на "Герена" в средата на април. Става дума за юноша на Палмейрас, който е на 22 години, а за последно се е подвизавал във втора дивизия на Бразилия. Гонзр е наблюдавал изявите на въпросния играч на дискове и е останал доволен от видяното.

В момента футболистът е свободен агент, което значи, че на Тодор Батков няма да му се налага да плаща трансферна сума за правата му. Не е изключено Гонзо да се допита за качествата на бразилеца и до бившите футболисти на Левски Жоазиньо и Зе Соареш. Този ход на Георги Иванов пък е ясен сигнал, че дните на Даниел Младенов в Левски са преброени.

Както вече "Тема Спорт" писа, Гонзо няма намерение да разчита на Младенов след края на сезона. Бившият футболист на Пирин е сред най-слабите на "Герена" през пролетта и отнася доста критики за представянето си. Легендата на Левски Ники Илиев пък изказа най-остро мнение по адрес на Младенов.

"Какво прави този в Левски?! И роднина да ми беше, никога нямаше да го пусна на терена", отсече Илиев пред "Тема Спорт" преди седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

siboko
27.03.2011 16:25

Щом този смешник говньо го е харесал значи е за левски.Ще бъде поредното разочорование *lol*