Балъков: Матеус върши много добра работа

10:21
Балъков: Матеус върши много добра работа
Абсолютни спекулации са информациите, че ще ставам треньор на националния отбор на България, Матеус върши много добра работа и му стискам палци, каза Красимир Балъков след двубоя с Швейцария.

"Футболистите на Швейцария играят в първенства като английското и немското, те са класен отбор. Няма да коментирам Матеус, мисля, че той върши много добра работа и му стискам палци. Младите футболисти трябва да играят много мачове, това е единственият път. Математически все още имаме шансове за класиране, но реално погледнато е много трудно", сподели Балъков след мача.

"Абсолютни спекулации са информациите, че ще ставам треньор на националния отбор. Информацията, че Матеус може да бъде уволнен излезе от швейцарските вестници. Може би това бе провокация и политика за този мач, но швейцарците определено изиграха един слаб мач", допълни бившият национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rumen114
27.03.2011 13:54

Нали е ясно, че когато тупаш някой по гърба гледаш как да го изклатиш?Балъка е такъв интригант и сметкаджия, като хвали Матеус що не вземе да му врътне една свирка!