Боби: Матеус ще води националния, докато има договор

10:12
Боби: Матеус ще води националния, докато има договор
"Матеус има договор, мотивиран е да работи, иска да урежда контроли и ще остане треньор на България, докато има договор", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Михайлов изрази задоволството си от играта на българския национален отбор при равенството 0:0 с Швейцария, но призна, че сме загубили почти всички шансове за класиране на Евро 2012.

"Равенството е неприятно и за двата отбора, защото почти сигурно ги вади от борбата за класиране. Стана нелош мач, понякога трябва и шанс, за да успееш да победиш. Швейцария е доста добър отбор, със солидни футболисти, играещи в европейски тимове. Нямаме чак толкова играчи от висока европейска класа. Липсва ни нападател, който да завърши атаката. Момчетата съжаляват, но не можем да им се сърдим, те играха със сърце", каза Михайлов след двубоя.

"Условията за работа на Матеус в националния отбор са перфектни, каквито са например в швейцарския или немския отбор. Матеус има договор, мотивиран е да работи, иска да урежда контроли. Той е треньор на България и ще остане такъв, докато има договор, който е за една плюс две години", допълни президентът на БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация