Гатузо: Бекъм ме замества много добре

18:37
Гатузо: Бекъм ме замества много добре
Полузащитник на италианския гранд Милан Дженаро Гатузо заяви, че бившият капитана Англия Дейвид Бекъм е откритие за клуба. Гатузо претърпя контузия, която го извади извън терените за няколко месеца, но Бекъм се превърна в добър негов заместител и за кратко време спечели симпатиите на играчите и феновете на "росонерите".

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид е под наем при "росонерите" за две месеца и половина от американския отбор Галакси.

"Бекъм ме изненада по много положителен начин. Изключителен професионалист, идва на тренировки два-три часа по-рано. Не е Кака, но все пак е страхотен играч. Играе на моята позиция, тъй като аз съм контузен и все пак сме напълно различни", заяви Рино Гатузо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
01.02.2009 04:15

Не знам ама на мене Гатузо ми прилича повече на Папай моряка отколкото на футболист ама всеки със своето. Ако Гатузо играеше в Англия щеше да е на резервната скамеика защото такива влизания никои не търпи там, но за всяко първенство си има такива "Звезди". Не казвам че не е добър футболист просто понякога "Разрушителят" прекалява.

Spider17
21.01.2009 21:15

Няма база са сравнение между двамата. Гатузо е черноработник, тича много, бори се и играе със сърце. А Бекъм...е той не е лош...за манекен *smile*

beckham_07
21.01.2009 21:09

Много ясно,че Бекам не е като Гатузо.Той се пак е става 2 пъти втори в класацията на ФИФА за най-добър футболист и не играе грубо.Един от най-големите е!Не само заради играта си.

DKS
21.01.2009 19:38

Никога не съм виждал играч като Рино, няма и да видя..Бекъм найстина се старае, но Гатузо си е Гатузо.. НЯМА ВТОРИ КАТО НЕГО