Швейцарците уволниха Матеус

09:59
Швейцарците уволниха Матеус
Швейцарците играят мръсно преди европейската квалификация срещу България от група G днес. Мачът за място на Евро 2012 е от 18,45 ч. на националния стадион Васил „Левски”. “В събота Швейцария играе мача на годината в София. Двубой, който може да се превърне в препъникамък за Лотар Матеус. Той е под огромно непрежение – работи в България едва от септември и вече е на топа на устата. За разлика от Хицфелд при загуба Матеус трябва да трепери за работата си. Слуховете са, че Красимир Балъков вече се готви да го замени”, пише в. „Блик”. Информацията им е от обкръжението на Балъков, който работи доста време в Швейцария. Матеус пък твърди, че България по-скоро е аутсайдер в мача довечера.
- Играчите на Швейцария се състезават в топ първенствата на Европа и имат по-голям международен опит от моите - мърмори Лотар. Другият мач в групата е Уелс – Англия. В класирането води Черна гора с 10 т., пред Англия 7, Швейцария и България – по 3 т. и Уелс – 0 т.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mufk98
26.03.2011 16:14

Матеус разбира футбол колкото х.. ми разбира от геометрия *lol*

Notilke
26.03.2011 12:43

Щом играеш мръсно ще ти върна и на цирк ще го обърна, мръсноооо и полека.... *lol*

Expert
26.03.2011 11:21

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !
Нека сме убединени като един юмрук и довечера да ги ударим !

Kalinho
26.03.2011 11:01

според мен ще направи голяма грешка ако пусне Манолев като крило не като бек *smile* и ако Бандаловски е бек просто ще ни смажат.

MeToDueB
26.03.2011 10:36

тоя Матеус е толкова треньор, колкото и аз съм Президент

ice_arsen
26.03.2011 10:20

грешка ще е ако матеус напусне ,в началото бях както винаги песимист ,но незнам сега виждам някаква аура у него и отбора виждам дух на победители дори и да паднем не може да изгоним човека ,който според мен преобрази отбора ,а Балъков -той не може да бъде национален селекционер поне не сега,защото няма кай тук да му купува футболисти ,това което видях като предполагаем стартов състав показва уменията на Матеус ,но не виждам там само място за Банделовски ,това че Манолев ще играе десен халф според мен ще се отрази добре на отбора и надеждата е у Попето най-вече *thumb_up* Да живее България *beer*