Капело: Рио Фърдинанд не иска да говори с мен

09:32
Капело: Рио Фърдинанд не иска да говори с мен
Селекционерът на Англия Фабио Капело обясни, че защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд не иска да говори с него, след като специалистът му отне капитанската лента и я върна на Джон Тери.

"Срещата не се състоя, защото Рио не дойде. Попитайте него каква е причината. Исках да разговаряме след мача между Юнайтед и Олимпик Марсилия, но той ми отказа. Мога да го разбера, но все пак аз съм човекът, който взима решенията. Надявам се скоро да се видим", заяви Капело на пресконференцията преди евроквалификацията с Уелс.

"Гледах как лентата минава от ръка на ръка, а това беше несправедливо спрямо Тери. Реших, че е време той отново да я получи. Знаех, че моментът е подходящ, защото Фърдинанд и Стивън Джерард са контузени, а ни предстои много отговорен двубой с Уелс. Говорих с отбора и с някои отделни играчи. Всички бяха щастливи, защото Джон се е доказал като лидер", допълва италианският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TpeBu4k0
26.03.2011 11:08

Ами честно да ти кажа, за мен Карагър е 15 пъти по-добър футболист от тоя ... Нали видя какво стана в Ливърпул - Карагър го нямаше 3 месеца, който не ги хвана, той не ги би, върна се Карагър, имат 2 загуби и поне едно 7-8 чисти мрежи ...

TpeBu4k0
26.03.2011 10:26

Ами като не иска да ти говори, пускаш Карагър, и си гледаш мача .. *beer*