Нов пропусквателен режим на стадион "Христо Ботев"

19:17
Нов пропусквателен режим на стадион "Христо Ботев"
Новата система за контрол на достъпа до стадион "Христо Ботев" ще бъде пусната в употреба за домакинския мач на Ботев Пловдив срещу Хеброс в неделя.

Зрителите ще влизат през шест входа, на които са изградени специални подходи и са монтирани турникети. На всеки от тях има отделни четци за карти и билети, чиято цел е да се получат по-точни данни за посещаемостта на двубоите на Ботев Пловдив. Специфичното при новата пропусквателна система е по-бавното темпо, с което хората ще влизат на стадиона. По тази причина ръководството на клуба се обръща към привържениците с молба за разбиране и ги призовава да идват на стадиона по-рано с цел да се избегнат задръствания на входовете.

Притежателите на членски и абонаментни карти могат да влизат през всички входове с новите клубни карти, които трябва да вземат от фен-магазина в дните до мача, а в неделя от най-близката каса до автосервиза. При получаването им те трябва да показват документ за самоличност. Ползващите свободен вход лица - до 18 и над 70 години, ще влизат на стадиона САМО през входа зад светлинното табло, като те също трябва да имат в себе си документ за самоличност. Останалите зрители ще си купуват билет с баркод за новата система от касите.

Важно е да се знае, че с новата пропусквателна система зрителите няма да могат да влизат повторно на стадиона, ако са напуснали територията му по време на мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация