Грешникът Митрев излиза срещу Славия

08:35
Грешникът Митрев излиза срещу Славия
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров върна в групата набеденият за виновник при загубата от ЦСКА с 1:3 вратар Божидар Митрев. Юношата на сините е заставал под рамката на вратата само на тренировка след злополучния мач с червените. Митрев ще има възможност да пази днес срещу Славия в контролата от 14:00 часа на Овча купел, съобщава "7 дни спорт".

Това е близо месец след вечното дерби. Тогава Божидар беше направен на решето, а на вратата застана Пламен Илиев. Младокът е на лагер с младежките национали и пропуска мача със Славия.

Другият вратар Кирил Акалски също ще е на линия за приятелската среща днес. И звездата на Левски Гара Дембеле ще играе, той отказа да пътува за квалификацията от турнира за Купата на африканските нации между Мали и Зимбабве в събота. Дембеле иска да е по-близо до годеницата си Стефани, която е болна. Гара тренира интензивно последните два дни и ще бъде на разположение на Ясен Петров.

Единствените отсъстващи за контролата са другите национали Владимир Гаджев и Дарко Тасевски. Сержиньо Грийн и Даниел Димов са твърдо аут заради контузии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация