След ЦСКА Черно море наби и Светкавица

18:32
След ЦСКА Черно море наби и Светкавица
Черно море победи втородивизионния Светкавица с 6:0 в контролна среща по футбол, играна на стадион "Тича" във Варна, предаде БТА.

Първото сериозно положение в двубоя бе в 19-та минута, когато Тодор Колев намери непокрит в наказателното поле на гостите Румен Николов, който обаче от 4-5 метра уцели лявата странична греда на вратата на Светкавица. Резултатът бе открит в 24 минута от Тодор Колев, който нахлу в наказателното поле отдясно и от 10-тина метра вкара за 1:0. Две минути по-късно Владимир Каптиев се възползва от разбъркване в наказателното поле на Светкавица и удвои преднината на Черно море. В 43-та минута Данил Ратников покачи на 3:0 след самостоятелен рейд от около 30 метра и технично отбеляза ново попадение за домакините.

В 48-та минута домакините можеха да поведат с 4:0, но вратарят на гостите парира много силен удар на Даниел Георгиев по диагонал. Минута по-късно вратарят на Светкавица показа отличен рефлекс, след като спаси удар на Каптиев от над 30 метра. В 51-та минута бразилецът Самуел Камазола реализира 4-ти гол за домакините. В 61-та минута на срещата Мирослав Будинов бе изведен зад защитата на Светкавица, напредна, преодоля вратаря на гостите и отбеляза 5-ти гол за Черно море.

В 74-та минута защитник на гостите предотврати сигурен гол, след като изби топката от голлинията след удар на Георги Илиев. Футболистът на домакините обаче се реабилитира минута по-късно, когато отбеляза последния 6-ти гол за Черно море. Старши треньорът на Черно море Стефан Генов използва 20 футболисти в срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари