Юве реши да задържи Куалярела, Пепе, Акуилани и Матри

12:24
Юве реши да задържи Куалярела, Пепе, Акуилани и Матри
Ръководството на Ювентус в лицето на Джон Елкан и Андреа Аниели са решили да задържат в отбора четирима от футболистите, които през този сезон играят като преотстъпени в торинския гранд, съобщава "Кориере Дело Спорт". Става въпрос за Фабио Куалярела, Алберто Акуилани, Симоне Пепе и Алесандро Матри. Четиримата общо ще струват 37,5 милиона на "бианконерите", като по малко от една трета от тази сума реално ще бъде платена през това лято. Причината за това е фактът, че във всички договори има опция, при която Ювентус има правото да изплати трансферната сума на даден футболист на три вноски за 36 месеца.

Други от футболистите, които спортно-техническият директор на Юве Бепе Марота привлече под наем през миналото лято, ще бъдат върнати на своите клубове след края на този сезон. Марко Мота, Арманд Траоре и Леандро Ринаудо се оказаха трансферни провали за Юве и от другия сезон вече няма да са в клуба.

Междувременно торинци вече договориха постоянния трансфер на младия бранител Фредерик Сьоренсен. Младият датчанин играе като преотстъпен в Юве през този сезон и клубът вече се възползва от опцията си да го купи за сумата от 240 хиляди евро от Лингби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
25.03.2011 12:16

това е 4удесна новина.и 4мата са страхотни фудболисти и ако успеят дасе предпазят от контузии ще направим по добар сезон.FORZA JUVE