Зидан препоръча Еден Азар и Жереми Менез на Юве

11:39
Зидан препоръча Еден Азар и Жереми Менез на Юве
Легендата на Ювентус Зинедин Зидан препоръча на бившия си клуб да привлече Еден Азар от Лил и Жереми Менез от Рома. Зизу облече отново фланелката на "бианконерите" по време на благотворителен мач между Ювентус и Торино за събиране на средства за лечение на болни от синдрома ALS.

След края на срещата Зидан отдели време, за да говори за отбора, с който спечели две титли на Италия и стигна до два поредни финала в Шампионската лига.

"Боли ме като гледам какво става с Ювентус в момента. Този отбор трябва винаги да печели и това, което се случва, е неприемливо. Аз обаче, съм оптимист за бъдещето на Юве, защото името Аниели е гаранция за успех. Вярвам, че Андреа ще се справи добре със задачата да върне старата слава на клуба", коментира Зизу.

"Учудих се колко хубав гол вкара Алесандро Дел Пиеро в неделя. Как е възможно на тези години той да продължава да играе по такъв начин. Удивително", допълва Зидан.

"Трудно е да съветвам мениджърите в Юве какво е добро за клуба, но например Еден Азар от Лил е уникален футболист. Не знам дали би бил Новия Зидан за Юве, но със сигурност ще помогне. Жереми Менез също показва сериозна класа и е футболист, който е достоен да облече фланелката на Ювентус", казва още легендарният плеймейкър.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари