Бенитес: Искам пак в Ливърпул

10:37
Бенитес: Искам пак в Ливърпул
Бившият наставник на Ливърпул Рафаел Бенитес призна, че "би било мечта" да се завърне на "Анфийлд Роуд".

Испанецът се раздели с тима в края на сезон 2009/2010, след като прекара шест години при мърсисайдци. След това бе привлечен в Интер, където замести напуснали Жозе Моуриньо. След само половин сезон обаче испанецът бе уволнен. От декември той е без работа, но сега призна, че с удоволствие би се върнал в Ливърпул, където в момента мениджър е Кени Далглиш.

Шотландецът обаче има договор само до края на сезона, макар да има възможност той да го удължи.
"Много съм горд, че бях мениджър на Ливърпул и бих искал да се завърна там", сподели испанецът.

"Никога нищо не се знае, защото Кени върши наистина добра работа. Въпрос на време е. Никога не се знае какво ще стане в бъдещето. Ще бъде мечта. Много бих се радвал да се завърна", продължи Бенитес.

Той разкри, че би обмислил оферти от Англия, но никога не би водил враговете на Ливърпул - Евертън и Манчестър Юнайтед.

"Феновете в Ливърпул знаят отборите, които не бих поел, но не мисля, че тези тимове биха ми дали работа. Професионалист съм, но има някои клубове, в които не бих отишъл, особено големите врагове на Ливърпул. Няма да казвам имена, но не е трудно", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
26.03.2011 11:21

Абе има уменията да води отбор и да печели титли, но му липсва характер, вместо да е като някакъв войник без емоции. Също така трябва да мисли като Кени-който не иска да играе в Пуул да си ходи, а не щото Торес е един от най-добрите и да се мъчи с него да печели мачове... Има още да се дооформя като личност, за да стане един от най-добрите треньори на света, затова нека изчака със завръщане в тима, че да не изпанем... *wink*

DuFkaTa
24.03.2011 16:38

Ако тоя се върне, Ливърпул до 2,3 сезона ще се борят за отцеляване. Така са си перфектно, догодина най вероятно ще влязат в ШЛ ако остане Далглиш.

LiverpoolFen20
24.03.2011 13:05

Не се връщай ... Таман Ливърпул се пооправят в момента и ако този дойде ще прецака всичко това което направи Далглиш само за 3 месеца ... Далглиш мотивира отбора , вкара увереност в тима, взе класни нападатели , продаде Торес и т.н. А докъде ни доведе Рафа ...... ЛЕ ...

zlatito719
24.03.2011 10:51

имам предвид да ходи в някой от големите съперници на мърсисайдси *beer*