Манчестър Сити купи халф на Хамбургер

14:54
Манчестър Сити купи халф на Хамбургер
Отборът на Манчестър Сити привлече в редиците си играча на германския Хамбургер и национал на Холандия Найджъл Де Йонг, съобщава "Билд".

Трансферът е на стойност 19,5 млн евро, а дефанзивният полузащитник е пътувал за Манчестър рано тази сутрин и в момента минава медицинските прегледи. Очаква се контракта да се подпише до часове и Найджъл да бъде представен официално. Срокът на договора е 4,5 години, като не се споменава месечното възнаграждение на футболиста.

Играчът има изиграни 66 мача и 2 гола с екипа на Хамбургер, а за националната гарнитура дебютира през 2004-а година и до момента има 30 срещи без отбелязан гол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nick77
21.01.2009 20:50

Прав си за избора на трансферите, първо трябва да си изберат добър тренер, който да избере добри футболисти, но да не забравяме, че се разчуха навсякаде пачките на арабите и варят спекулации с цените на исканите играчи.

PRI_A_TEL
21.01.2009 16:50

Тия маи събират бивши играчи на Аякс и други холандски отбори, само ми е чудно кого ще пускат в игра Компани или Де Йонг.
Тия Сити правят най-тъпите трансфери възможни които съм виждал скоро, Де Йонг може само да духа прахта на Компани така че идва въпросът закакво им е?- За резерва?