Оксер гледа Спас, Галатасарай иска Ивелин

09:11
Оксер гледа Спас, Галатасарай иска Ивелин
Френският елитен Оксер ще изпрати свой представител на двубоя между България и Швейцария. Отборът, който игра в груповата фаза на Шампионската лига, си е заплюл звездата на ЦСКА Спас Делев, който е пред дебют за държавния тим, информира "Меридиан мач".

Още няколко европейски тима са си запазили място в ложите на "Васил Левски", като почти сигурно те ще наблюдават изявите на голмайстора на отбора Ивелин Попов. Както е известно, юношата на Левски блести за турския Газиантепспор и почти сигурно ще напусне скромния тим през лятото.

Интерес към него проявява грандът от югоизточната ни съседка - Галатасарай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitkodan4ev
27.03.2011 19:52

tenebrum Делев може да не е много висок, но забелязал ли си, че във всеки мач тича и се бори яко и то до края. Това момче има въздух за половината отбор така, че точно него в това отношение не закачайте.

tenebrum
24.03.2011 13:54

проблемът на нашите футболисти винаги е бил физиката ,сравнете ги с другите и ще видите голямата разлика ,особенно като видите националния да се нареди до друг тим и ви става ясно колко са дребни и слабички наште спрямо здравите такива на другите отбори,а в днешния футбол физиката е на 1 място

likata
24.03.2011 13:49

да се раздаде за цска после да излиза